Dissabte, 8 de desembre de 2012 | 10:27
Vostè es troba a: Inici > Política >

Rajoy diu que per tocar la Constitució ha d'haver-hi un objectiu clar i consens 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
Rajoy diu que per tocar la Constitució ha d'haver-hi un objectiu clar i consens
 
Política 07/12/2012 06:45
RAJOY CONSTITUCION
El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha subratllat aquest dijous que, per modificar la Constitució, han de donar-se tres condicions indispensables: tenir clar l'objectiu de la reforma, que s'acordi amb el màxim consens i que es faci en el moment oportú.
 
Així s'ha pronunciat el cap de l'Executiu en una conversa informal amb periodistes durant la recepció pel 34è aniversari de la Carta Magna, que ha tingut lloc en el Senat.
 
A Rajoy se l'ha interrogat en diverses ocasions sobre la possibilitat d'introduir canvis en la Llei de Lleis i, en concret, sobre la conveniència de retocar-la per garantir l'accés de les dones a la Corona.
 
Però el cap de l'Executiu, que en tot moment ha deixat clar que no tenia intenció d'anar més enllà, s'ha limitat a subratllar les tres condicions que, des del seu punt de vista, han de donar-se per afrontar una reforma constitucional.
 
UN ANY A LA MONCLOA
 
Malgrat la insistència dels informadors, el president del Govern no ha volgut comentar cap altre tema d'actualitat i s'ha remès a la roda de premsa que té previst oferir el proper dia 28 de desembre, per fer balanç del seu primer any a la Moncloa.
 
Únicament ha sortit del seu mutisme per explicar que segueix confiant que en el 2014 l'economia espanyola torni al camí del creixement i insistir que el principal problema actualment és que el país està sobreendeudado.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1