Protagonistes del vi, a distància curta

Sara Pérez i René Barbier han estat els primers convidats d'excepció de la sèrie 'Rendez-vous', organitzada pel Bar à Vins de la Fàbrica Moritz. En la sessió, informal i propera, van deixar tastar una selecció magnífica dels seus vins.

Protagonistes del vi, a distància curta

El Bar à Vins de la Fàbrica Moritz ha iniciat la sèrie 'Rendez-vous', que acosta personatges destacats del món del vi a professionals i aficionats

Els enòlegs Sara Pérez i René Barbier són, malgrat l'edat (voregen la quarentena), dos dels personatges més cobejats de l'actual àmbit vinícola català. La mítica els ve de família, perquè són fills de dos dels elaboradors artífex de la renovació del vi del Priorat (José Luís Pérez, de Mas Martinet, i René Barbier, de Clos Mogador). Sara Pérez i René Barbier, que són parella, continuen el camí de la qualitat i del respecte pel territori, amb un projecte vinícola en comú: Partida de Bellvisos al Priorat i Venus La Universal al Montsant.  

Vidirecte.cat... i sense intermediaris

Vidirecte.cat... i sense intermediaris

Avui al matí es presenta al Museu del Vi de Vilafranca aquesta nova plataforma de venda en línia

Malgrat que ja fa dies que es va activar, la plataforma Vidirecte.cat es presenta avui oficialment com un nou espai d'assessorament i de venda en línia, sense intermediaris, de vins, cerveses i licors catalans. El portal també s'ha imposat de fer difusió del sector i la cultura vinícola catalana. La presentació es fa avui al matí al Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès.

La DO Penedès tindrà una sala de tast permanent a Barcelona

La DO Penedès tindrà una sala de tast permanent a Barcelona

L'objectiu és millorar el posicionament dels vins del Penedès en les cartes de restaurants i hotels

El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès té la voluntat d'obrir una sala de tast permanent a Barcelona. Així ho ha explicat el seu director, Francesc Olivella, a l'ACN. Ha assegurat que el nou espai 'es podria posar en marxa en els propers tres mesos'. Tot i que encara no s'ha triat la ubicació, Olivella vol que sigui un espai cèntric. L'objectiu és millorar el posicionament dels vins del Penedès en les cartes dels restaurants i hotels de l'àrea de Barcelona.

Per què és sa prendre una copa de vi al dia?

Per què és sa prendre una copa de vi al dia?

L'article de la revista Mètode explica 'la paradoxa francesa', que 1992 va donar un tomb a la mirada sobre el vi


Llibres i vins a 'Biblioteques amb DO'

Llibres i vins a 'Biblioteques amb DO'

Vint-i-cinc biblioteques públiques d'alguna de les dotze Denominacions d'Origen catalanes participen en el projecte

Especial: llibres de vins i menges

Especial: llibres de vins i menges

Llibres de gastronomia de tot tipus. Us en proposem una selecció

Els celíacs, una vida sense gluten

La celiaquia és una intolerància alimentària permanent que afecta l'1% de la població mundial, no sempre amb símptomes visibles

Tendències del tortell de reis

Tendències del tortell de reis

La temàtica independentista i el tortell apte per a diabètics, aspectes més extremats d'enguany d'aquesta menja dolça tradicional de la diada