Divendres, 14 de desembre de 2012 | 09:56
Vostè es troba a: Inici > Política >

Chacón creu que Espanya "no és menys" que Gran Bretanya o Alemanya i que una dona ja pot liderar el país

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
Chacón creu que Espanya "no és menys" que Gran Bretanya o Alemanya i que una dona ja pot liderar el país
Política 29/11/2012 09:29
9Carme Chacón
L'exministra, i actual diputada socialista, Carme Chacón, ha expressat aquest dimecres que Espanya "no és menys" que Gran Bretanya, Alemanya o Argentina i que, per tant, una dona ja pot liderar el país des de la Presidència del Govern.
   
   Chacón s'ha expressat d'aquesta forma arran d'una notícia publicada al 'The Guardian' en la qual l'articulista assegura que l'exministra creu que ha arribat el moment que Espanya es posi al dia amb altres països internacionals. 

   "Jo crec que ningú diria que Espanya és menys que Gran Bretanya, Alemanya, Xile o Argentina, per citar només alguns exemples en els quals una dona ha portat al país", comenta Chacón. 
 
   "Sóc dona, sóc socialista, sóc catalana, sóc espanyola i sóc europea. Em sento al cent per cent de qualsevol d'aquestes identitats", ha reconegut Chacón al rotatiu britànic, que recorda que ella és d'Esplugues de Llobregat, en ser preguntada per les tensions territorials entre Catalunya i Espanya.
 
   L'exministra defensat que Espanya és "un país divers, compost per territoris amb identitats molt fortes". Amb la finalitat d'articular totes aquestes identitats, considera que "la millor fórmula és aquella en la qual la gent no se sent limitada en l'exercici de la seva identitat". 
 
   Chacón insisteix en la defensa del federalisme com a solució als problemes territorials: "Crec que és la fórmula que ens donaria el començament de la solució a la situació actual", ha reblat
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1