Esports
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Comentaris 2 comentaris Enviar un comentari

Mitja lliga al sarró

El Barça s'imposa per 4-1 a l'Atlético de Madrid i ja és el virtual campió d'hivern a falta d'una jornada

Falcao avança els visitants al marcador durant cinc minuts

Adriano empata amb un golàs, Busquets marca el 2-1 abans del descans i Messi sentencia amb un doblet al segon temps

Busquets celebra el seu gol amb Piqué, aquest diumenge a la nit al Camp Nou Foto: REUTERS.

El Barça de Tito Vilanova s'ha erigit aquest diumenge com a virtual campió d'hivern de la Lliga després de guanyar per 4-1 a l'Atlético de Madrid, el seu immediat perseguidor. Després d'aquesta victòria i de l'empat al Santiago Bernabéu, el Barcelona és líder en solitari de la lliga a 9 punts per davant de l'Atlético i a 13 del Reial Madrid.

El matalassers han sortit amb empenta a la gespa del Camp Nou, amb la motivació de guanyar tres punts que l'haurien situat a només tres del cap de la classificació. Així, després de mitja hora on no han donat opcions als locals, el seu davanter Falcao ha obert el marcador (0-1).

Però la il·lusió ha durat poc, perquè només cinc minuts més tard, Adriano ha marcat l'empat (1-1) amb un golàs amb l'esquerra per l'escaire que ha esquerdat la solidesa del conjunt madrileny. Quan els visitants ja comptaven amb anar-se'n al descans amb l'empat, Busquets ha marcat el 2-1 al minut 44.

A la segona part el bloc defensiu de l'Atlético ja s'ha començat a desfer i el Barça ha pres el control del partit. A més, Messi ha reaparegut i ha sentenciat amb dos gols, un al minut 56 i l'altre al 87, que han ampliat el seu rècord golejador en un any natural a 90.

Amb la d'avui, els barcelonins acumulen 15 victòries i un empat en 16 partits. L'últim partit abans de les festes de Nadal serà el proper dissabte 22 de desembre al Nuevo Zorrilla contra el Valladolid.

Darrera actualització ( Diumenge, 16 de desembre del 2012 23:23 )