Dilluns, 17 de desembre de 2012 | 17:23
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 Albín ha fet emmudir el Santiago Bernabéu amb un gol en els últims instants

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 Reial Madrid 2- RCD Espanyol 2
 Albín ha fet emmudir el Santiago Bernabéu amb un gol en els últims instants
Esports 16/12/2012 21:35
ALBIN
 Un gol a dos minuts del final de l'uruguaià Juan Albín va sentenciar les opcions del Reial Madrid  que va reaccionar amb l'entrada en escena de l'argentí Ángel de María, però va acabar pagant el seu escàs futbol davant un Espanyol crescut.
Malgrat que l'afició madridista es negava a acceptar que la Lliga era missió impossible. S'aferrava l'etern esperit de lluita d'un club que mai dóna gens per perdut. Però el seu equip no va sentenciar i ho va acabar pagant.
 
 L'Espanyol va arribar a amb una mínima millorança en resultats després de l'arribada del mexicà Javier Aguirre i una gran millorança quant a imatge. Sense Gonzalo Higuaín i amb Karim Benzema finalment en la graderia, Mourinho té un problema a la zona del nou. Però el problema principal del Reial Madrid és la falta de futbol. Li falta mobilitat, velocitat en el toc i ni ajuntant a Xabi Alonso, Luka Modric i Mesut Özil el joc blanc té continuïtat. Són jugades aïllades. Ramalazos de qualitat. Accions desequilibrantes que poden tombar a qualsevol. Cristiano ho va intentar ja als dos minuts i Modric va xutar ajustat al pal. Plasmaven una bona arrencada.
 
La clara ocasió malgastada per Simao als 16 minuts va mostrar que la defensa madridista estava contagiada de l'estat general de l'equip. Va reaccionar tarda, quan el portuguès va xutar malament, creuat davant Iker Casillas.
 
En la lluita per la pilota en el centre del camp hi ha un futbolista que baralla tot  Wakaso. Adorat quan juga davant la seva afició, en camp visitant es converteix, en ocasions, en un perill per al seu propi equip. Als tretze minuts ja estava amonestat per una dura entrada. Als 26 va haver de marxar-se als vestuaris per un altre encàrrec a Sergio Ramos. Aguirre no entenia gens i va decidir substituir-ho abans que fos tarda.
 
Sense un dominador clar, Modric va deixar mostres de la seva qualitat. Primer en una acció, amb bicicleta en el regateig, i un derechazo que va repel·lir el pal. Més encertat va estar Sergio García. Li va donar la tarda a Sergio Ramos que no tenia agafada la marca quan Modric va fallar en la sortida de pilota, Verdú va assistir i Sergio es va anar en velocitat per superar a Casillas amb un toc pegat al pal.
 
Era el primer gol de l'Espanyol al Reial Madrid en quatre anys. Les xiulades de la graderia exigien una reacció immediata i va aparèixer Casillas per evitar el primer traient amb el peu un mà a mà a Cristiano. A la segona, en un gol psicològic quan s'acabava la primera part, gens va poder fer. Havia intentat vint centres sense èxit Khedira pel centre. El primer des d'un costat ho va reblar amb els tacs Cristiano, amb l'Espanyol demanant joc perillós.
 
El panorama va canviar després de la brega en el descans de Mourinho i l'entrada De María per Modric. La primera pilota de l'argentí va llançar un globus en carrera i va dibuixar una retallada que va asseure al rival. Estava amb ganes de reivindicar-se. Era la seva tarda. Alhora van aparèixer els espais i l'Espanyol es va ser empetitint.
 
El Reial Madrid va obtenir amb rapidesa el premi. En el minut 48 Cristiano va veure l'entrada veloç de Coentrao que va ser més llest que la defensa, per ficar el cos i rematar amb la seva cama dreta a gol. La remuntada estava signada.
 
En els únics minuts decents del Reial Madrid, Arbeloa va poder sentenciar però Casella va treure el seu potent tret. El duel s'ha mantingut viu fins als últims minuts.  La gent ja s'anava del Bernabéu quan va aparèixer Albín per treure or i acabar enterrar al Reial Madrid amb una miqueta per al seu equip.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1