Dimarts, 18 de desembre de 2012 | 17:10
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 400 persones protesten a Barcelona contra la no revaloració de les pensions

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
 400 persones protesten a Barcelona contra la no revaloració de les pensions
Societat 18/12/2012 07:24
pensions
Unes 400 persones han recorregut aquest dilluns la Via Laietana de Barcelona sota el lema 'Defensem les pensions' per protestar contra la no revaloració de les pensions decretada pel Govern de Mariano Rajoy.
En la marxa organitzada pels sindicats CC.OO., UGT, USOC i per la Plataforma Prou Retallades s'han escoltat consignes com 'les pensions, intocables'; 'què valen les pensions? un ull de la cara' i 'no ens callaran'.

   El líder de la UGT de Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha criticat que hi ha un intent per part del Govern per privatitzar el sistema de pensions, i ha avisat que aquesta és una lluita que afecta a tots:"Als pensionistes, als treballadors en actiu i als aturats perquè o frenem ara aquestes modificacions del sistema de pensions o demà ens trobarem amb una reforma que serà insuportable".
 
   Per la seva banda, el secretari general de CC.OO. de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha qualificat la mesura com "un greu atac democràtic, econòmic i social" que està tenint resposta al carrer i que seguirà, i ha instat a la Defensora del Poble a portar la no revaloració davant el Tribunal Constitucional.
 
   La marxa ha acabat el seu recorregut abans del previst, en la Plaça Antoni Maura en comptes d'en Pla del Palau, i allí s'ha llegit un manifest en contra de la mesura i d'altres retallades com la taxa judicial, l'euro per recepta i la Llei de dependència.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1