vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
Què et sembla l'acord final entre CiU i ERC?
Què et sembla l'acord final entre CiU i ERC?
92 %
5 %
3 %
88 vots
jordi: Esperem que es compleixi.
Dimecres, 19 de Desembre de 2012
Actualitat

Societat

19/11/2012
10:04  h.
Mor el president de la patronal de Girona en mans d’uns lladres
Jordi Comas ha estat víctima aquesta nit d’un robatori amb força a la seva casa de Platja d’Aro
Sense títol
El president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Jordi Comas, de 65 anys i delicat de salut, ha mort aquesta matinada víctima d’un assalt per part d’una colla de lladres a la seva casa de Platja d’Aro. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, tot apunta que la mort hauria estat per asfixia, després que ell i la seva esposa, hagin estat lligats i emmordassats amb un mocador per silenciar els crits.

El robatori amb força hauria tingut lloc la nit d’aquest diumenge i encara es desconeix quantes persones hi haurien intervingut. La policia busca, però, els possibles lladres. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, ha explicat en declaracions a TV3, que ara fa només tres setmanes, Comes ja havia estat víctima d’un altre intent de robatori.

Comas, propietari de l’Hotel S’Agaró, entre altres establiments de la Costa Brava, va formar part de la primera promoció d'Empresarials que es van llicenciar a Girona. Actualment també era vicepresident de la Federació d'Hostaleria de Girona, vicepresident de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i vicepresident de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria de la Costa Brava Centre. I a nivell polític havia estat regidor i tinent d' alcalde de Platja d'Aro.
Imprimir Enviar notícia
FacebookTwitterLa TafaneraRemoumeIndependènciaCatosferaMeneameYahoo
Comentaris (0 en total)
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida