Dimecres, 19 de desembre de 2012 | 17:06
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

La Gran mascletà

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
La Gran mascletà
 Manuel Fernando González
19/12/2012 06:30
M’agradarà veure la Cospedal demanar el que demana sobre la família Pujol quan a algú se li acudeixi portar davant el fiscal Anticorrupció els negocis que descriuen del seu marit, des de fa força temps, els de la web Los Genoveses, de quines afirmacions molts sospiten que no caminen massa lluny del que els dicta algun dirigent del carrer Ferraz. Com que un es llegeix aquestes, i altres moltes coses, o sigui que gairebé tot el que arreplega, i ha vist a Catalunya molts silencis covards, sobretot d'empresaris que et deien que tal o qual pagava "la mossegada convergent" per, a continuació, no denunciar res, doncs ..., com que el que publica El Mundo o La Voz de Galícia, que ja ha parat de "piular", no és més que una gran mascletà, que de moment, només li serveix al Partit Popular per simular però... no donar, a l'espera que Convergència i Esquerra el fiquin en un embolic legislatiu de mil parells de moniatos.

És que, com tothom sap, la impotència és una malaltia, i segons escolto en els anuncis de la ràdio, hi ha diverses clíniques disposades a curar per una pasta gansa, cosa que, quan Jordi Pujol va assumir la presidència de la Generalitat, era impossible d'aconseguir, perquè tampoc s'havia inventat la famosa Viagra. És a dir, que si és veritat el que diu el diari de Pedro José, emporteu-vos "als que volen però no poden" a aquests paradisos de l'erecció, per a què ja refetss de la seva disfunció "puguin" per fi explicar el fiscal i els jutges que és el que de veritat va passar en aquells anys en què aquest país anomenat Catalunya era "un paradís" a l'Espanya autonòmica.

Si no ho han de fer, callin-se ja "tots" d'una punyetera vegada i dediquin-se a generar ocupació i a evitar que la gent se suïcidi perquè la desnonen, que ja estem farts d'escriure sense resultats aparents entre els polítics que poden evitar-ho i no fan res. I pel que fa a aquesta família de presumptes "comissionistes", què volen que els digui? Que alguns dels periodistes de la meva generació els van comprar el seu silenci amb càrrecs i prebendes?. Doncs mirin, si... que va ser així. Valgui per a compensar-los a vostès, ciutadans, que a d’altres ens van cessar o ens menysprearen per no deixar-nos comprar. Però, això ja ho hem superat. O no és així?.


Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1