Diumenge, 23 de desembre de 2012 | 17:18
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 La Guàrdia Civil i la Policia Nacional Francesa detenen als caps de les màfies marsellesa i corsa

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
 La Guàrdia Civil i la Policia Nacional Francesa detenen als caps de les màfies marsellesa i corsa
Societat 21/12/2012 13:22
màfia xinesa
En una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional Francesa de Marsella, en el marc de l'operació "MAR", s'han desarticulat dues de les organitzacions internacionals mafioses amb major incidència a França, procedint a la detenció de 30 persones, entre elles els dos caps de la màfia marsellesa i corsa. També s'han intervingut 92 quilograms de diferents substancies estupefaents, documentació i diferent material.
L'operació va començar a mitjan 2009, després que la Guàrdia Civil mantingués contactes amb les policies d'altres països, en aquest cas amb la BKA (Oficina Federal de la Policia Judicial Alemanya), en els quals aquests posaven de manifest l'existència d'una organització dedicada al tràfic de cocaïna que implicava a ciutadans de diversos països, entre ells d'Espanya.
 
Durant els últims tres anys s'han  dut a terme diversos dispositius policials, que han culminat amb la detenció d'un total de 30 persones, quatre d'elles a Espanya  (detencions practicades a Girona, Barcelona i Múrcia), 6 a Perú i la resta a França, desarticulant així els dos càrtels mafiosos investigats -marsellès i cors- entre els detinguts del qual es troba els seus dos caps, així com la confiscació de 26 quilos de cocaïna i 60 d'haixix a França i 6 quilos de cocaïna a Argentina.
 
Donada l'especial importància de l'operació es va establir un equip conjunt d'investigació, tutelat a Espanya pel Jutjat Central d'Instrucció nº 3 de l'Audiència Nacional i a França pel Tribunal
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1