Diumenge, 23 de desembre de 2012 | 17:14
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Rivera demana que Mas dimiteixi i rebutja el seu "comitè per a la sedició" amb ERC

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 Rivera demana que Mas dimiteixi i rebutja el seu "comitè per a la sedició" amb ERC
Política 21/12/2012 13:54
9rivera-parlament
El líder de C's, Albert Rivera, ha insistit que el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, dimiteixi i deixi pas a un altre candidat, i ha assegurat que el seu pacte amb el líder d'ERC, Oriol Junqueras, configura un "comitè d'operacions per a la sedició".
En el debat d'investidura en el Parlament, ha argumentat que Mas no ha aconseguit en les eleccions la majoria excepcional que reclamava, i que governarà gràcies al vot del 30% de catalans i del 43% si se sumen els de ERC, per la qual cosa Mes no pot representar la veu de tot el poble català.

"Vostè és l'Ibarretxe català. CiU ha guanyat les eleccions, però vostè les ha perdut", li ha etzibat, al·legant que Catalunya necessita un govern fort, estable i que busqui el consens, no a algú que busqui separar Catalunya de la resta d'Espanya i que no afronti la crisi.
 
"Està creant la tempesta perfecta", ha afegit Rivera, qui ha realitzat un balanç negatiu en l'àmbit social i econòmic de la gestió del Govern de Mas durant la passada legislatura.
 
Després de l'acord de governabilitat entre CiU i ERC, el líder de C's ha sostingut que no veu un govern en aquest pacte, sinó "comitè d'operacions per a la sedició".
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1