Redacció | Actualitzat el 22/12/2012 a les 20:08h

«Seny, pit i collons»

El Barça no es deixa sorprendre a Valladolid (1-3) i acaba l'any fent història: 49 de 51 punts

Pinya blaugrana a Valladolid. Foto: FCB

“Seny, pit i collons” resava el lema de la samarreta que els jugadors han lluït abans del partit per desitjar la recuperació de Tito Vilanova. I, segurament, aquestes tres paraules serveixen per resumir un partit d'aquells que, sovint, acaben sent més complicats del que sembla. El Barça no s'ha deixat sorprendre per un Valladolid ordenat (1-3) i acomiada l'any amb 49 de 51 punts. Brutal.

Els blaugranes han sortit al camp amb la cinquena posada. Pressionant molt amunt, fent circular la pilota amb velocitat i amb els tres del mig del camp –avui amb Xavi, Thiago i Busquets- remenant-la com mai. Els homes entrenats avui per Jordi Roure han tingut diverses oportunitats als deu primer minuts –Alexis no ha aconseguit rematar una centrada sol davant del porter i Messi ha xutat fluix una falta directa-.

Poc a poc, el Valladolid s'ha recuperat i ha aconseguit defensar uns metres més endavant i deixar pocs espais. Tanmateix, els castellans no han tingut cap ocasió en tota la primera part –més enllà de reclamar un penal per unes possibles mans de Jordi Alba-. Tampoc el Barça ha estat un vendaval ofensiu. De fet, la majoria d'oportunitats han estat a pilota aturada: Xavi ha enviat una falta fora el minut 26 i Messi al pal al 35. Enmig, l'argentí ha rematat fluix de cap i el porter local no ha tingut problemes. Quan semblava que s'arribaria al descans sense gols, Messi ha accelerat una jugada estàtica, ha deixat la pilota a Alba a l'extrem i la seva centrada l'ha rematat a boca de gol Xavi (minut 43).

A la represa el Barça ha mantingut el domini i el Valladolid ha començat a deixar espais. Pedro ha rematat de cap al pal al minut 47 i Messi –que acabarà el 2012 amb 91 gols- ha marcat el 0 a 2 gràcies a un xut des de fora l'àrea al 59. El partit ha perdut intensitat fins a la recta final quan Javi Guerra ha aprofitat un refús de Valdés per retallar diferències a un minut del final. El Barça ha sabut aguantar i, a més, en la darrera jugada del partit (minut 93) Tello –que acabava de sortir, aparentment per perdre temps- ha marcat el tercer i definitiu gol.


Navega per les etiquetes

Tito VilanovaBarça

COMENTARIS

+0
-0
Catalonia
Anònim, 23/12/2012 a les 23:24
Si creus que la llengua es quelcom vital per a la nostra subsistencia us recomano llegir aquest breu artícle:
http://boxedpress.com/

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Frisach ['Karme] 2010: espurnes de garnatxa blanca

Frisach ['Karme] 2010: espurnes de garnatxa blanca

Un vi escumós ecològic de la Terra Alta, que no és un cava ni ho pretén

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence

#igerscatalunya


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: