Dimecres, 26 de desembre del 2012

Tancar la finestra Tancar
Opinió
Imprimeix Augmentar la font Mida de font normal Disminuir la font
Comentaris 5 comentaris Enviar un comentari

Ho has entès, Montoro?

“Es va autoconvidar, però va valer la pena
que el ministre fos ahir al Palau per sentir en persona
la contundència
de les afirmacions de Mas”

Espectacular veure ahir tot un ministre, el ministre Montoro, al Palau de la Generalitat sense que ningú li fes gaire cas. Només els seus (l'Alícia Sánchez Camacho i la seva cort) i els periodistes li donaven conversa. La resta, el mínim que marcava el protocol. I en alguns casos ni això, perquè feien veure que no el veien. Sé de més d'un conseller (dels que ho són i dels que ho seran) que es movia estratègicament d'un costat a l'altre del Pati dels Tarongers per evitar donar-li conversa. Montoro no havia estat convidat a la presa de possessió de Mas a palau però va telefonar autoconvidant-se. I com que els catalans som educats, lluny de dir-li que no, se li va acceptar la seva autoinvitació i se'l va asseure a primera fila, però situat protocol·làriament després del president Pujol i del president Montilla. Diguin el que diguin, però, va valer la pena que Montoro ahir trepitgés el Palau. I, sobretot, que escoltés en persona el discurs d'Artur Mas, fet íntegrament en català tot i que el ministre s'esperava una salutació en castellà. Va valer la pena, deia, que Montoro hi fos per sentir la contundència d'algunes afirmacions del reelegit president, parlant de democràcia i de la legitimitat i la voluntat d'un poble de decidir el seu futur. “No posin reixes a la llibertat d'un poble”, deia Mas. I a les pantalles interiors del Palau enfocaven Montoro amb aquella cara sinistra que sembla que se'n rigui per sota el nas. Però Mas hi insistia: “Hem agafat un rumb de col·lisió, i té els seus riscos. Cal evitar la col·lisió, però no podem canviar de rumb. Perquè sinó aniríem a la deriva amb el perill de xocar amb les roques.” Ho has entès, Montoro?

Darrera actualització ( Dimarts, 25 de desembre del 2012 02:00 )
Publicat a

Desar aquesta pàgina a:

Google! Digg! Reddit! Del.icio.us! Mixx! Live! Technorati! StumbleUpon! Simpy! Yahoo! Wikio Barrapunto.com webeame.net Meneame Twitter Facebook! La Tafanera

Comentaris

avatar PERE ESPIN (Barcelona)
Els governants espanyols ja no tenen vergonya. No tenen escrupuls de reconeixer que han d'ajudar al seu banc, per als seus objectius, ja figura a l'horitzo el Madrid 2020.
Ahir va venir el que senyalant a Mas deia " Ese que tiene el dinero en Suiza es al que tiene que hablar ". Tota aquesta merda dels informes via Gobierno-Interi or-El Mundo ningu la ha denunciada, ni tant sols el Fiscal General de l'estat.
Per això falta la contundencia de dir, no xocarem amb el tren espanyol que va en la mateixa via pero diferent sentit, hem de fer avans el canvi de via. Si no ho fem xocarem i quedarem fets ferralla i engolits per la potent massa sense destí però que ens espanyolitzarà.
avatar Jordi Minguell Roselló (Roma)
Diria que el Montoro no va entendre res. Qui no vol sentir-hi és el pitjor sord.
avatar Pep De Choële (Argentina)
Gracies Sr. Xirgo per mantenir el Diari El Punt Avui al cap d'amunt de les nostres aspiracions nacionals catalanes. Gracies pels seus articles i les seues opinions. Gracies per deixar-nos espressar en aquest fórum...Gracies Diari El Punt Avui, el nostre Diari Catalá... BON NADAL !! VISCA CATALUNYA!!
avatar Joan Manel Txeic (Cambrils de Mar)
El Montoro és el pijo de torn... prepotent, xulesc... es pensa és l'amo del "cortijillo"... i és un desgraciat!
avatar Lluís Patraix- València (València, L´Horta)
Des de València, vull desitjar als nostres germans del nord de la nació en el seu recent encetat viatje a Ítaca un BON NADAL A TOTHOM!... I per al 2013 un desig de moltes tones de seny, esperit critic, solidaritat, rebel.lió davant la injusticia i molta DEMOCRÀCIA (amb majúscules). La resta, amb especial dedicatòria als politics valencians (?) al meu bloc...http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/236743
Escriure un comentari
Identificar-me. Si ja esteu registrats, abans d'enviar un comentari us heu d'identificar.
Registrar-me. Per opinar sobre aquesta notícia cal estar registrat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable donar-se d'alta en el registre del Grup Hermes i acceptar les Normes de Participació. No s'admetran registres incomplets ni comentaris que vulnerin els drets i l'honorabilitat de les persones.
El Grup Hermes no es responsabilitza dels comentaris fets pels usuaris ni els comparteix perquè enten que són responsabilitat exclusivament seva. Per aquest motiu tots els comentaris es veuran signats amb el nom, els cognoms i la població de llurs autors.
El Grup Hermes es reserva el dret de no publicar els comentaris que no s'ajustin a aquestes normes.
Si té problemes per fer comentaris comprovi les solucions als problemes més habituals a l'apartat corresponent a l'ajuda.
 

Canvi de municipi

Tenim 1.853 municipis amb continguts locals. Trieu-ne un:

Llista municipis
Darrers municipis visitats:
Fés Barcelona/Nacional la pàgina d'entrada

Ofertes de treball a Barcelona

GESTOR-A CLIENTES WEB

COMERTIA

24/12/12 14:43 - BARCELONA

Agent Exclusiu d' Assegurances Barcelona

PREVENTIVA SEGUROS S.A.

24/12/12 10:10 - BARCELONA

Portal de feina de la Generalitat de Catalunya

Tradueix-nos - Translate

Troba'ns a Facebook

Google +

Segueix-nos a Twitter