Dilluns, 31 de desembre de 2012 | 17:22
Vostè es troba a: Inici > Economia >

La junta de preus ha aprovat la pujada de tarifes de l'aigua proposada per l'ATLL

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
La junta de preus ha aprovat la pujada de tarifes de l'aigua proposada per l'ATLL
Economia 07/12/2012 12:13
Redacció. - En una decisió molt controvertida, ja que afavoreix els interessos d'Acciona, l'empresa adjudicatària del concurs, que ha estat acusada d'oferir-hi un preu temerari, la Junta de Preus ha aprovat la proposta del consell de la ATLL, encara publica, de pujar el el preu de l'aigua en un altre 13,7 per cent que suma a una altra pujada anterior que en alguns municipis metropolitans arribar arribar fins al 70%.
A partir d'ara seran els tribunals els que s'ocupin de resoldre una situació que s'escapa a qualsevol lògica empresarial i política.

Al juliol, a més Catalunyapress avançava que s'anava a produir la tercera pujada del rebut de l'aigua i en aquells moments les raons adduïdes per a aquest increment de preu tenien a veure amb que els augments dels costos no s'havien repercutit en el rebut de l'aigua durant els últims cinc anys, malgrat la recomanació de la directiva marco europea de l'aigua. Amb aquesta pujada sembla ser que es volia ajudar a re equilibrar les deteriorades finances de l'ATLL, "evitant posar en perill la continuïtat del proveïment per 4,5 milions de catalans i començar a reduir el dèficit, proper als 663 milions d'euros".

Cal recordar que en aquell moment des de ATLL van negar en reiterades ocasions que estigués previst un augment de les tarifes, però tal com els vàrem informar, va haver pujada al juliol . A tot plegat cal sumar-li que la Generalitat ja ha augmentat dues vegades el cànon de l'aigua durant el darrer any, la primera un 8,5% i la segona un 3% per al consum bàsic i un 12% per als consums més alts, uns increments que s'han traduït en pujades diferents en el rebut, en funció del municipi. A aquestes pujades cal afegir les del mes de juliol i aquesta nova que es diu serà propera al 13,7%.

 
 
leonor
09/12/2012 14:30
Esstem fars de pagar nomès el poble tot el que han robat els q dirigeixen el \"cotarro\". No volem q ens explotin mès, això es un expoli del q no volem participar mès. Que paguin elsq han robat i enshn deixt a la puta miseria !!!
rosa
09/12/2012 14:14
vergonyós, a pagar sempre els mateixos
Maggie
08/12/2012 23:04
No ens escanyeu més, si us plau, quasi ja no podem respirar per tant ofeg!!!
ALIOLI
08/12/2012 16:13
No tenen vergonya!! Qué volen? Enfonsar-nos?
Anna Almazan
08/12/2012 15:29
Ja no volem, ni podem, pagar més. Ens esteu negant el pa i la sal! Que paguin els bancs que són qui reben les subvencions i no donen ni cinc a la població que, potser, i pocs, amb un crèdit aniríem tirant fins a poder vendre la nostra pròpia casa, un altre mercat plenament embrutat pel bancs perquè els preus dels seus habitatges no tenen competència. Només podem dir ja: Via Fora!
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1