Dilluns, 31 de desembre de 2012 | 17:15
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

UN LLOC MILLOR PER TOTHOM

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
puri 2
UN LLOC MILLOR PER TOTHOM
Purificació González
31/12/2012 07:39
Si hom creu a ulls clucs el que els membres de la classe política repeteixen, s'arrela ben aviat seguida un sentiment de desesperança i aleshores tendim a pensar que la sortida que estem anhelant té difícil arribada. És llavors quan cal aixecar el cap, donar un parell de salts per recobrar l'energia i ficar-li un somriure de SI PODEM, a la vida.

És la nostra responsabilitat, compartida, convertir el món en què vivim en millor del que és. Els petits gestos diaris, plens d'energia i al nostre abast, són els que faran del lloc on vivim cadascun de nosaltres un lloc millor per tothom.
 
A aquest any que ens abandona,  li hem hagut de ficar moltes ganes, i això ens ha permès treure el millor de nosaltres en haver d'extendre la mà i col·laborar tots junts perquè ningú es quedi enrere i tots poguém seguir cap endavant. Per això, per a mi, l'esperança  d'enguany es va vestir de solidaritat, negant-me a comprar el  miratge que ens vénen del passat 11 de setembre.
 
El futur passa per donar oportunitats a qui sembla que les perdràn, per sempre. És el nostre treball compartit generar projectes i treure a la llum la força del nostre caràcter, construint per a tots. Hem de posar-nos taps a les oïdes que ens permetin fer cas omís als cants de sirenes que ens volen conduir cap a les roques enmig de la tempesta. 
 
M'estimo la terra on he nascut, Catalunya, i per sobre de tot a la gent que hi viu. Confio en la democràcia participativa. Confio en aquella participació que ens fa superar els obstacles, tenir les idees que ens donen l'aigua que sadolla la set d'aquest desert que travessem, les paraules assenyades que ens guien, en l'ajuda del que tenim més a prop. 
 
I és per això que tanco tots els meus sentits a les cortines de fum i als cants de sirena, perquè es fa necessari concentrar-nos en crear un lloc millor per a tots, on la sanitat, l'educació, la innovació, la igualtat d'oportunitats, la integració i la solidaritat tinguin un lloc destacat en els nostres pensaments.  On els nostres fills puguin quedar-se i si serveixen cafès a Londres que sigui perquè així ho han decidit ells mateixos. 
 
Feliç entrada al 2013, i tant de bo que l'any que ve ens porti un lloc millor per a tothom!. 
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1