Permís de paternitat per a Messi

El que diré ara pot semblar una ximpleria, però per a mi no ho és. Els futbolistes, perquè no tenen permís de paternitat quan són pares?

Ja sé que els futbolistes no són treballadors com ho som la resta de mortals, i no cal que estiguin regulats per cap conveni -amb el que cobren, només faltaria!-, però sí que són persones.

Ser pare és incomparable, és un moment únic, i ni tots els diners del món fan que la sensació de tenir un nadó als braços els primers dies de vida sigui diferent entre Messi i jo.

Doncs perquè Messi, però en general tots els futbolistes, no poden agafar-se quatre, cinc o deu dies de descans per compartir amb la seva dona-parella l’experiència de ser pare els primers dies? Els que no vulguin, allà ells, però els que vulguessin agafar-se uns dies, i per tant, perdre’s un o dos partits oficials, ho podrien fer? Jo crec que no els deixarien.

El futbol professional ha d’estar renyit amb ser una persona i difrutar de l’experiència de ser pare? Crec que és per coses com aquestes que veiem els futbolistes tan allunyats de nosaltres, com uns extraterrestres. I ells tampoc fan res per canviar aquesta imatge acceptant coses com aquestes.

Sense Messi, contra el Celta i al Camp Nou, algun culer hauria patit per la victòria?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús