Quico Sallés | Actualitzat el 02/01/2013 a les 14:31h

Militars espanyols volen «aturar» el «conflicte civil» a Catalunya

L'Associació de Militars Espanyols assegura que "s'han traspassat totes les fronteres" i recorda que "els exèrcits són els encarregats de defensar la sobirania nacional"

Mas lliura un despatx a un suboficial a l'Acadèmia de Talarn. Foto: MdD

"La Asociación de Militares Españoles considera estos hechos -escridassar un oficial de l'exèrcit a la Plaça Sant Jaume- la frontera última de lo que no se puede traspasar y que pudiera terminar en un conflicto civil entre españoles que resultara en la desintegración de España, dando lugar a una situación que deviniera, de modo lamentable pero necesariamente irreversible, en el cumplimiento de la misión que la Constitución Española, basada en la soberanía nacional -que reside en el pueblo español y no en el Parlamento Nacional, no se olvide-, asigna a los Ejércitos".

Amb aquesta clara amenaça l'AME, l'Associació Militar Espanyola, una de les tres associacions de militars en actiu i retirats més nombroses d'Espanya, es queixa a través d'un comunicat dels crits d'"Independència" que va rebre l'inspector en cap de l'Exèrcit, destinat a la Capitania General de Barcelona, José Manuel Muñoz, per la seva conducta protocolària en la presa de possessió del president Artur Mas la setmana passada.

L'AME titlla de "perillossísima, inadmisible, intolerable i total la deixadesa per part dels poders públics" sobre els fets que es produeixen tant a la "Región de Cataluña como en la de las Provincias Vascongadas". En aquest sentit, L'AME diu que "confia, i espera", que tant el govern espanyol com "qui té la més alta funció constitucional" per tal d'aturar "enfrontaments que res tenen a veure amb una convivència pacífica dins de la qual és i ha de seguir sent l'única nació dels espanyols: ESPANYA".

La mateixa associació de les forces armades ja va protagonitzar un fets similars, quan el seu president, el coronel Leopoldo Muñoz Sánchez exigia mà dura contra l'independentisme en un documental de la televisió holandesa.

Navega per les etiquetes

procés catalàexèrcitmilitarsame

COMENTARIS

+0
-0
ejpaña no se rompe
APF, 03/01/2013 a les 12:50
Aquests feixistes no saben que dir ja, que es fotin la seva ejpanya per on els hi càpiga.. Catalunya serà independent, si o si.
+0
-0
estic mort de por!!!
Carles12, 03/01/2013 a les 12:28
Us imagineu els tancs entrant per barcelona un dijous a les 17h??que creieu que faría la gent normal del carrer??i tots els catalans que es senten espanyols i que voten psoe,pp o ciutadans....els faría gràcia a ells??com ho sabran quan tirin a matar??
Vinga homeeee,que sereu la riota de tot el món!!estem fins els collons dels fatxes i si venen ens trobaran ... A TOTS !!
+0
-0
Ni França ni Espanya: Països Catalans!
Anònim, 03/01/2013 a les 11:56
Nou any i els espanyolistes segueixen igual. A veure si us animeu més i entre tots accelerem el procés cap a la plena sobirania.

Ens fa molta falta, per a la nostra salut, per a la nostra economia, per a la nostra autoestima, per a la nostra llengua i cultura, per a la nostra dignitat...i per a viure més tranquils i dedicar-nos al què es dediquen tots els pobles del món a sobreviure i a intentar millorar dia a dia, sense estar pendent del que dirà l'ocupant o botifler de torn.

El que fot riure és que uns militars espanyols diguin que el en procés d'independència del nostre país «s'han traspassat les fronteres», ha ha, d'això és tracta de separar-nos d'Espanya, no? I posar uns límits dins dels quals els espanyols no puguin decidir en qüestió de llengües i educació, ni quins trens i infraestructures no faran mai o en retard per motius polítics i de vertebració d'Espanya, etc, etc.

Independència i Salut!

Ànims! No defalliu!
+8
-0
PER QUÈ NO ELS DENUNCIEM JA, SRS POLÍTICS DE CATALUNYA?
Tresa, 03/01/2013 a les 09:42
Srs Mas, Junqueres i tots els altres pòlítics de Catalunya: Anem JA al Tribunal de la Haya i a la Comissió de Drets Humans de la Unió Euroopea (que té el Nobel de la Pau I NO DIU RES!), I DENUNCIEM TOTES LES AMENACES I CALÚMNIES DE QUÈ SOM OBJECTE. A què esperem? A què aquests sonats troglodites agafin un tanc? O a que segueixin intentant anul.lar la nostra llengua, la nostra identitat, la nostra dignitat, la nostra economia i tot el que ens pertany?
+7
-0
Ganduls estrangers
Anònim, 03/01/2013 a les 08:58
Aneu-vos a emborratxar a Espanya, colla de ganduls.
+7
-0
Keep calm
Anònim, 03/01/2013 a les 07:45
No sabia que de la democràcia en deien ara "conflicte civil".
+8
-0
Mariano el Tejero
Anònim, 03/01/2013 a les 07:17
Mariano, per que toleres tejeros, armades i francos a l'exercit? i el Rei, que fa envoltat de tants feixistes, golpistes? España, pais feixista, antidemocratic i que l'OTAN NO POT ACCEPTAR; aqui, l'exercit continua essent una colla de franquistes antidemocratics
+6
-0
1936
Lluis del Uruguai, 03/01/2013 a les 03:13
Ara no es 1936. Ni exiteix el nazisme alemany ni el feixisme italiá. Ara restan els franquistes del pp que tenen un cervell de mosquit i els militarets que els ultims segles solament han perdut guerres menys la civil gracies els amics nazis i els italians feixistes. I la indiferència de les democràcies occidentals que no es van voler mollar per covards. Que pensen fer aquests militarets de zarzuela.? Bombardeijar Barcelona?
Bha, son uns homenets ridiculs.
+9
-0
Defensare la nació catalana amb tot el que pugui i més
Anònim, 03/01/2013 a les 03:11
Els que tenim una certa edat encara ens enrecordem de com aquests mateixos carallots escridasaven al General Gutierrez Mellado per democrata. I dels colpistes del 23F no s'enrecorda ningu? A quin poble español defensaben? Als franquistes de tota la vida? En democracia els conflictes es dirimeixen democraticament, es a dir, votan. Se'ls hauria d'aplicar la llei antiterroriste, ja que el que pretenen es aterrir a la població catalana. No aixacaré cap arma contra la nació española pero defensare la nació catalana amb tot el que pugui i més.
+2
-0
independència!
badaloní i català 100%, 02/01/2013 a les 23:55
en quin paìs autenticament demòcratic es permet el dret d'amenaçar amb un cop d'estat i a mès a mès tenint en compte que l'unio europea calla haguen-li donat el premi nobel de la pau?
això en un paìs democratic haguessin estat empressonats,i espanya no hi ha democracia,sent complices l'unio europea amb el seu silenci en aquest assumpte en concret.
+1
-0
Estan nerviosos
Anònim, 02/01/2013 a les 22:06
Que aquesta gent estigui nerviosa es bon senyal.Estan acollonits,per aixó es fan sentir ara.Tambè saben que sense Catalunya i el Pais Basc, Espanya es convertiria en un pais com Angola(amb tots els respectes per Angola,es clar).
+2
-0
Purguem els garrulos de la nostra societat
Anònim, 02/01/2013 a les 21:53
Unionistes botiflers si no marxeu us farem marxar!

Jo ja he fet neteja a la meva empresa.
+1
-0
FIFA World Cup Brazil 2014
Anònim, 02/01/2013 a les 21:14
FIFA World Cup Brazil 2014

Españistan vs Catalunya
Estadi: Santiago Bernabeu.
Resultat:
0 - 5,
.... ploraria , ploraria !!! #itant!
+2
-0
pregunta
Anònim, 02/01/2013 a les 20:58
Algú coneix quina xifra ens costa cada dia pagar les joguines que la Chacón va comprar per fer contents a aquesta colla de nens malcriats i consentits? !
+3
-0
Que no li tremoli el pols
Anònim, 02/01/2013 a les 20:54
Al govern actual per proclamar unilateralment la independència i que si cal que es lloguin un bon exèrcit que doni un bon escarment aquests fatxendes de mercadillo. Ja n'estem farts de les seves amenaces, que vinguin si tenen collons, i veuran el que es troben.
+37
-0
El que fa patir l'ànsia golpista
Sigma, 02/01/2013 a les 20:23
Feia anys que ho estaven patint i desitjant .....
ara troben una oportunitat per demostrar la seva tradicional "bravura " ..... es la pell de brau de sempre amb uniforme de " matarife " ....

Davant d'un altra exèrcit convencional .... mmm la cosa canvia ....
+1
-64
NO HARÁ FALTA:
BEJOTA, 02/01/2013 a les 20:20
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+51
-1
Ens hi trobaran
jazemabo, 02/01/2013 a les 20:14
Volen guerra?
Doncs la tindran. Ja n'estem fins als dallonses de tanta xuleria feixista.

Ens hi trobaran omplint el carrer i envoltant els seus tancs tal com vam veure a Praga o a Moscou.

Ens volen acollonir i no ho aconseguiran.

I si cal, preparem-nos per a tot, incloent-hi les armes.

Estic fins els pebrots de tanta merda feixista.
+21
-0
Es contradiuen
Anònim, 02/01/2013 a les 19:51
Diuen..."en el cumplimiento de la misión que la Constitución Española, basada en la soberanía nacional -que reside en el pueblo español y no en el Parlamento Nacional, no se olvide-, asigna a los Ejércitos". Crec que es contradien i no han entès o no han volgut entendre l'esperit (originari) de la constitució. Quan la constitució menciona que la soberania resideix en el poble espanyol vol dir que resideix en les persones com a societat. Vol dir que cap persona a títol individual (per exemple un rei), o cap organització de poder antidemocràtics (per exemple l'exercit) no es poden atribuir la soberania (tradicionalment a Espanya la soberania se l'han atribuida reis absolutistes, capdill i militars colpistes de tota mena o cacics corruptes, tots sota la benedicció puntual de la conferencia episcopal espanyola en representació de la divinitat). L'exercit està per respectar el que el poble espanyol determini en el seu exercisi de la soberania. Actualment (encara) els catalans formem part del que es pot definir com a poble espanyol (ho diu el DNI). Els catalans per tant, com a part del poble espanyol, són subjectes de soberania. Si una majoria dels catalans decideixen exercir la seva soberania i democraticament volen separar-se de la resta del poble d'Espanya, això no contradiu l'esperit de constitució. Tot el contrari. Per tant l'exercit hauria de respectar i fer respectar el que sorgeixi d'un exercisi democràtic de soberania dels catalans.
+3
-49
Tranquils
La consciència, 02/01/2013 a les 19:42
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+38
-1
Ara ho entenc
Anònim, 02/01/2013 a les 19:40
Tinc 69 anys i quan el meu pare m'explicava que molts joves de la seva edat, al 36, s'allistaven com a voluntaris a l'exercit de Catalunya per lluitar contra el feixime, a mi, em costava creure-ho i entendre-ho. Ara ho crec i ho entenc i si ara fos el cas, jo també m'hi allistaria....
+73
-0
'Parte del dia'
un senyor antic, 02/01/2013 a les 19:18
El glorioso ejercito español, despues de aniquilar totalmente Cataluña y no dejar rastro de vida, se dirige a Bruselas, la poblacion huye con pavor, la Otan ha pedido conversaciones de paz a Madrid, despues de la rendicion de Whasington, España se erige en arbitro del poder mundial, Xina rinde pleitesia i el Vaticano bendice a los invictos ejercitos españoles.
Pero, Gibraltar resiste y ha anunciado que no se va a rendir y se ha aliado con Ceuta y Melilla.

+31
-2
No confondres
Raimon-Mataró, 02/01/2013 a les 19:01
Una cosa es el que diuen quatre tarats, que son molt valents quan es tracta d'enfrontar-se a població civil desarmada però que no tenen collons de anar a recuperar Gibraltar a la brava, i una altre el que pensa la majoria dels bons professionals que hi ha en les tres armes dels exercits.
La majoria el que vol es tenir les seves forces a punt per si hi ha un conflicte i mentrestant complir be amb les seves obligacions cada dia i desprès anar-se'n a casa seva amb la família, i de lo de Catalunya passen del tot.
Ni mes ni menys que el que fem tots.
+33
-1
poc democratas
Anònim, 02/01/2013 a les 19:01
quant més parlin mes es veu el poc democrates que són......sí senyor... que parlin força
+21
-3
sí però...
Carles V, 02/01/2013 a les 19:00
Tot el meu suport a aquests fatxendes, com més bramen més en ridícul deixen el seu estat. Ara bé, espero que no siguem tan beneits d'anar només amb el lliri a la mà i tinguem a mà uns quants petards. Els espanyolets haurien de tenir clar que el dia que una refotuda tropa gosi tornar a atacar el nostre país llençarem bombes nuclears a les principals ciutats espanyoles i a prendre pel sac. Aquest és el llenguatge que entenen i sols així ens guanyarem el seu respecte.
+21
-0
Plaça de Catalunya
Profeta, 02/01/2013 a les 18:56
Ai, ai, ai!, que la plaça de Catalunya se'ns quedarà petita de tants monuments com hi haurem d'aixecar. Mai els agrairem prou l'esforç que hi posen.
+51
-0
militares
Anònim, 02/01/2013 a les 18:51
¿ donde estáis cuando Cataluña es insultada y espoliada ?
+32
-0
Ha de ser trista la seva situació
Anònim, 02/01/2013 a les 18:47
Cal estar molt desesperat per defensar la pàtria amb amenaces tan passades de rosca. Si Espanya es pensa que amb aquests burros inútils i ridículs es pensa que canviarem els nostres sentiments... vol dir que tenim la guerra guanyada.
+21
-0
no són poder!
fideli, 02/01/2013 a les 18:45
l'exèrcit només és força... les urnes força i poder!
+19
-0
no són poder!
fideli, 02/01/2013 a les 18:43
l'exèrcit no són poder!... les urnes SI!... i què tenim a mà?
+17
-0
Creadors d'independentistes
Alex Pla, 02/01/2013 a les 18:41
Deixant de banda el posisionament d'aquestes asosiacions, que no haurien de actuar políticament, i que mostren la seva cara més franquista, no més ens queda agrair-les per la seva tasca propagandística. Si no fós pels polítics de Madrid i veus com aquestes, hi haurien meyns independentistes a Catalunya.

Gràcies a la seva acció, molts catalans d'adopció que es consideraban espanyols, son ara independentistes o soberanistes catalans.

Moltes gràcies!
+19
-0
New York Times
Santi Vidal, 02/01/2013 a les 18:35
The troglodytes are back. (New York Times)
+24
-0
ES LO MATEIX UN MILITAR I UN TORERO
RCR, 02/01/2013 a les 18:28
En la seva activitat no cal utiltzar ni la democràcia ni la intel.ligència.
Son activitats que s´alimenten de la própia ignorància i del fanatisme.
Son una ofensa a la inteliència i a la democràcia.
+19
-0
cal fer alguna cosa
Anònim, 02/01/2013 a les 18:12
La qüestió és que aconsegueixen espantar a més d'un avi. Entre aquests senyors i la policia a mans del comando Soraya fabricant proves falses contra ciutadans per subvertir els processos democràtics, em sembla que ha arribat l'hora de demanar un comissionat d'observadors internacionals -UE, Fundació Carter, AI-. Tot això ja passa de mida i només acaba de començar -falsejaran censos, s'inventaran més porqueria, foteran gent a la presó i el que no em puc ni imaginar-
+14
-0
OK
Agustí, 02/01/2013 a les 17:49
Al final, he respirat alleugerit, ja que es refereix a l'única nació dels espanyols, Espanya ... i nosaltres, com a catalans, no ens hi comptem! (ni ens hi compten ...).
+63
-1
gràcies / gracias
Anònim, 02/01/2013 a les 17:34
no insultaré a la AME (tot i que de ganes no me'n falten). A aquesta gent els devem molt, com a màxims creadors en massa d'independenitses!
Amics meus amb arrels andaluses, que fa un parell d'anys se sentien catalans i espanyols, ara ja només se senten catalans!

Desde Catalunya, mis mas cordiales salutaciones y espero que este 2013 no cesen su empeño en anularnos.
+52
-1
Lladres
Anònim, 02/01/2013 a les 17:19
Mira quantes paraules inútils necessiten pronunciar per a dir el que sap tothom: Castella i Madrid tenen Catalunya ocupada per a xuclar els seus diners, explotar la gent catalana i gaudir del territori català (ports, aeroports, carreteres...).

I tot això no és cap "conflicte civil" sinó el robatori a base de l'espoli antidemocràtic i en tot cas, incivil.

Així que la independència de Catalunya caurà entre el proper octubre i novembre.

Ganes que tinc de dir-vos ADÉU, impresentables.

+49
-1
COVARDS
Decart, 02/01/2013 a les 17:17
Abans no sigui massa tard el govern de Catalunya ha de crear l'Agencia Tributaria Catalana. L'Única guerra que Espanya pot fer per retenir Catalunya es ofegar-nos econòmicament. Aquest de l'AME son uns carcamals que mai han tingut prou pebrots per reclamar Gibraltar als anglesos; es clar els anglesos tenen exercit, vaixells i bombes, el fàcil es amenaçar un poble desarmat que vol viure en pau. Son una colla de COVARDS¡¡ L'únic que saben fer es bramar entre "carajillo"i"solisombra".
+68
-1
Miliquis dan pena
Anònim, 02/01/2013 a les 17:12
El ejercito español formado por gran número de imigrantes o mercenarios a sueldo se parece al Real Madrid, cuando las cosas se ponen chungas nadie saca pecho.

La mayoría de los militares no siente los colores, y los catalanes como el Barça vamos a por todas porque nos jugamos el pan de nuestras familias!

INDEPENDÈNCIA!

y lo dice un catalan nacido en Aragon!
+43
-1
Salvapatrias!!!!
Anònim, 02/01/2013 a les 17:09
Ostia!!! los de la Armada Invencible, pero si solo haceís que perder colonias, inútiles!!! Como os gusta montar fiestas. Vamos que os esperamos.... a por cierto para venir no cojaís la autopista que es de pago e igual no teneís saldo en la visa. Sois unos sopla gaitas.
+2
-53
ja ja ja
tenerific, 02/01/2013 a les 17:09
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+63
-1
Viatjant per Espanya
Anònim, 02/01/2013 a les 17:08
Viatjo molt per tot Espanya per coses de feina, i els espanyols ja han assumit que Catalunya s'independitza si o si.

Em fan llàstima els unionistes catalans ja que els "seus" ja els han abandonat i no faran res per ells.
+29
-1
a peu!
pepet grill, 02/01/2013 a les 17:07
Menys amenaces i més acció. No teniu pebrots!
I els tancs deixeu-los aparcats a la Diagonal i enfileu l'ap-2 DE PEATGE! i cap a casa!

Per cert, abans de pujar al tanc, triqueu a Berlín a veure què diu na Frau Merkel... em sembla que us dirà que de tancs res de res.
A peu com la División Azul... 650 km a peu...

I els avons, primer s'ha de demanar permís a Washington...

Va! Pebrots! Foteu-li pebrots!
+21
-1
Perejil
Martípol, 02/01/2013 a les 17:07
Collons, que nosaltres no som l'illa del Perejil , les nostres cabres estàn ben cuidades i el remat està sota control, qui no té feina el gat pentina , però les democracies del món no els hi poden fer una teràpia ràpida , o és que no tenen remei , doncs vaya collonada , en quin any estem ,... 2013 , i encara estem amb aquestes collonades militars
+19
-2
Salvapatrias!!!!
Anònim, 02/01/2013 a les 17:06
Ostia!!! los de la Armada Invencible, pero si solo haceís que perder colonias, inútiles!!! Como os gusta montar fiestas. Vamos que os esperamos.... a por cierto para venir no cojaís la autopista que es de pago e igual no teneís saldo en la visa. Sois unos sopla gaitas.
+27
-1
Decadent
Anònim, 02/01/2013 a les 16:59
Aquest estat cada dia fot més pena, si no marxem ràpid ens integrarem a àfrica.
+54
-4
Patètics....,
Anònim, 02/01/2013 a les 16:39
ja tan sols els queda la força bruta...
+59
-3
buff..........
Independent, 02/01/2013 a les 16:32
Estic fins els collóns d'aquests feixistes de "la España Negra y con olor a moho ", que vagin fent aquests tipus de comentaris... aniran fent més independentistes.
+64
-2
Espanya serà envoltada per dos estats independents
Blai, 02/01/2013 a les 16:22
Al 1640 Espanya va haver d’encaixar una secessió a l’oest, la de Portugal. Al 2013 n’haurà d’entomar una altra a l’est, la de Catalunya. Lluitem-hi, s'ho val!
+53
-2
Viuen en un altre món...
olodelbages, 02/01/2013 a les 16:21
No tenen cap mena de por de fer el ridícul aquesta colla d'analfabets... "Todo por la Patria"... QUINA??? colla de desgraciats!!... que son incapaços de veure que el món canvia i que les fronteres polítiques es poden moure... i el que en pensa la gent del territori afectat?? no els interessa gens això??... val més que es quedin a les seves coves a jugar als soldadets... PERÒ QUE HI JUGUIN AMB ELS CALERS D'UNS ALTRES I NO AMB ELS NOSTRES!!!

Salut i Independència!!!
+43
-2
queixa
UE, 02/01/2013 a les 16:19
Em sembla que això ja seria motiu per fer una pregunta a la comissió europea sobre pràctiques no democràtiques d'un país de la Unió com es Espanya amb aquestes declaracions. Possiblement si es continua així Catalunya tindrà de demanar ajuda a la UE, declarar la independència el parlament, entrar a la Unió de forma directe i fer fora Espanya a no complir els mínims requisits democràtics.
+26
-2
Salvapatrias!!!!
Anònim, 02/01/2013 a les 16:18
Ostia!!! los de la Armada Invencible, pero si solo haceís que perder colonias, inútiles!!! Como os gusta montar fiestas. Vamos que os esperamos.... a por cierto para venir no cojaís la autopista que es de pago e igual no teneís saldo en la visa. Sois unos sopla gaitas.
+35
-4
Espanya és un Estat lolailo, paparra, canyí; de toreros, manuelas i guàrdies civils
Anònim, 02/01/2013 a les 16:16
.
+27
-1
Salvapatrias!!!!
Anònim, 02/01/2013 a les 16:12
Ostia!!! los de la Armada Invencible, pero si solo haceís que perder colonias, inútiles!!! Como os gusta montar fiestas. Vamos que os esperamos.... a por cierto para venir no cojaís la autopista que es de pago e igual no teneís saldo en la visa. Sois unos sopla gaitas.
+47
-1
Ja n'estem tips d'amenaces, responguem amb contundència!
Anònim, 02/01/2013 a les 16:10
Espanya, com a estat membre de la comunitat europea, pel que fa a defensa està integrada en l'estructura de l'OTAN, el que cal per tant és denunciar aquestes amenaces a les organitzacions en que el nostre estat macarra està integrat per tal que depurin els colpistes ja que segons sembla a espanya tant li fot. En el cas que l'OTAN i la Comunitat Europea siguin tan demòcrates com Espanya i permetin les amenaces, venjances, i castics fora de la llei, aleshores ja sabríem de que ens queda per fer, sortir-nos de tota llei i declarar la independència unilateralment.
+41
-1
hmm
Tomppa, 02/01/2013 a les 16:10
Exercits són útils contra enemics de fora però només dictadors fan servir exercits contra ciutadans dintre la seva territori ... quin fàstic de país i quin fàstic em provoca els espanyols i nazis que defensa la seva unitat per raons sentimentals i ideologics! :(
+41
-1
que portin els tancs !
jsc, 02/01/2013 a les 16:08
que vinguin i que recordin de portar.nos els tancs, que els hem pagat nosaltres, i no eren pas barats !
+50
-1
Proclamar la independencia
Anònim, 02/01/2013 a les 15:59
Avans que Espanya sigui expulsada de la U.E per actuar contra Catalunya a traves dels seus enemics habituals i en ultima instancia l'exercit amb :

Prensa espanyola, El Mundo, etc, El Pais,
FAES-AZNAR
- Ofec economic amb no pagar deutes al capdevant Montoro
- Ofec llinguistic cultural Wert en primera linia
- Mitjans televisius, Intereconomia, Multicadenes-TVE,
La Sexta Antena3
- Partits espanyols PSC-PSOE, PP, CS, etc.
-Diners per salvar Bankia de PP i C. Caixa de PSC-Serra,

Hem de sorti-ne ja !!!
+36
-1
Donar la cara
Anònim, 02/01/2013 a les 15:49
Que surtin i diguin el seu nom i matricula. El ministeri espanyol i Europa els cessaran i enviaran a l'atur.
Un exercit normal obeirá el poder civil establert a Espanya i Europa o en seràn expulsats !!!!
Oido El Mundo i amics, Ciudadanos PP, PSOE i El Pais de Cebrian i amics ?
+27
-1
Semblen més garrulos de lo que ja són
Anònim, 02/01/2013 a les 15:41
Ells que vagin bordant, que amenacin, que s'ho hauràn de menjar amb patates.... diguin el que diguin i facin el que facin Catalunya serà un estat independent, això ja ho saben fins i tot els nens de P3. Ells encara no ? Doncs que es vagin mentalitzant, que semblen més garrulos de lo que ja són.

+37
-1
Destinarlos a Afganistan
Anònim, 02/01/2013 a les 15:41
Dado que como se canta en el Inno de Infantería, tienen ARDOR GUERRERO, es textual. Sería conveniente que los destinen a Afganistan, a fin de que puedan relajarse debidamente, contra Alcaeda, que dispone de las armas y preparación actualizada, para tenerlos entretenidos.
+35
-1
L'exèrcit és un dels seus punts febles.
Anònim, 02/01/2013 a les 15:39
L'exèrcit, amb els seus tics franquistes, és un punt feble per Espanya. Cada vegada que es manifesten, si sabem esbombar els seus estirabots a l'estranger, desacrediten Espanya.

Una bona tàctica per anar minant la credibilitat d'Espanya i anar posicionant Catalunya a l'escenari internacional pot ser picar fort en aquest punt feble.

Convé humiliar l'exèrcit espanyol en totes les ocasions possibles. Escridassar pels carrers els oficials que viuen a Catalunya, menystenir-los en els actes oficials, depreciar-los i desprestigiar-los en els articles als mitjans de comunicació...

AL mateix temps estar alerta i a la que saltin amb estirabots muntar-la grossa. Demanar dimissions, presentar querelles i formalitzar queixes i denuncies als organismes i tribunals internacionals.
+35
-1
fulles
Anònim, 02/01/2013 a les 15:39
Em cauen els collons per terra pensar que després de tants anys de democrácia sembli que no han passat els temps de una ,grande i libre.Que aquesta colla de pótuls no es poden impregnar una mica de la democracia que corre per els llocs civilitzats.Quan varem entrar a europa anavem 25 anys endarrerits, i ara després de tants anys anem 50 anys endarrerits.Espero que aquesta europa del Nobel no ens deixi tirats com aciutadans seus que som ,aixó espero.Perque dels expanyols no espero res de bó.
+38
-1
2014
Anònim, 02/01/2013 a les 15:39
Són molt valents aquests senyorets de pa sucat amb oli però a l'hora de la veritat... No els hi va fer tant mal perdre tot el que tenien al continent sud americà no? Clar ara perdre l'última joia de la "Gran Corona donde nunca pone el Sol" nels hi seria una gran estocada. Passara a ser el Pais on mai es pon el Sol, a un país de 4a 0 5a regional.

Doncs que s'en fotin i es quedin amb el que són RES!!!

VISCA CATALUNYA LLIURE I REPUBILCANA!!!
+35
-1
que vinguin
Jordi60, 02/01/2013 a les 15:39
Aixo dic jo ...que vinguin.
pero bromes apart,crec que el gobernt de la Generalitat
tindria que denunçiar totes aquestes amenaçes a Europa i al
tribunal dels Drets humans i si pot ser a L,onu i ensenyar
al mon qui es ESpanya i com les gasta,es tindria que començar
una campanya de despretigui internacional del Estat Espanyol
+50
-1
Catalana Si o Si
Anònim, 02/01/2013 a les 15:20
Aquests fets no es poden denunciar per part dels ciutadans catalans?,,, Per maltractament psicològic?,,, Això també ho estan llegint els nens i per a ells no és bo,,, això no és apologia a la guerra?
+36
-1
fulles
Anònim, 02/01/2013 a les 15:19
Que s'hi fotin fulles!
+35
-1
VISCA L'ESTAT CATALÀ!!!!!!!
Anònim, 02/01/2013 a les 15:18
//*//
+30
-1
Maldem per la llibertat de Catalunya, no per 'les llibertats'
Blai, 02/01/2013 a les 15:17
Qualsevol diria que l’ocupació hispana de Catalunya data del 1714. Dóna per fet que abans del Decret de Nova Planta del 1714, Catalunya era Estat independent. Mentida! Des del 1479 que Catalunya es troba empresonada en la Corona estrangera hispana, el nom que aleshores tenia l’Estat espanyol. Ergo, Catalunya va perdre la llibertat, en singular, la independència política, la sobirania, el 1479. Per consegüent, Catalunya va perdre “les llibertats” en plural, vol dir l’autonomia, el 1714.
+32
-1
No és AME, és ACME
Anònima, 02/01/2013 a les 15:13
Associació Cagaleres de Militars Espanyols
+48
-1
Com ?
Anònim, 02/01/2013 a les 15:12
A veure si tenen collons... Ja hauran begut oli.
+25
-1
AME i AMI
carlets Brigant, bcn, 02/01/2013 a les 14:58
AME d´amenaça vs AMI d´amistad.
+30
-1
Modifiquem límits
Anònim, 02/01/2013 a les 14:58
Dons es modifica el domini sobirà d'Espanya i solucionat!
+133
-2
A por elloooos, Ooooh Eeeeh!
Jordi Lògic, 02/01/2013 a les 14:46
O sia, diuen lo de la soberania del poble espanyol que no del parlament espanyol per saltar-se les decisions de les Corts. O sia, deuen ser colpistes, dic jo. Suposo que la Fiscalia espanyola actuarà d'ofici per apologia del colpisme. I si són tan constitucionalistes ... Perquè parlen de "Región" referint-se a Catalunya si la Constitució parla de nacionalitats i regions i l'Estatut parla de nacionalitat?. Que no saben llegir o què?

I a més, és que no poden sufrir que els xiulin en un acte públic? Ni que fossin fills de ... papà?
+70
-2
aturar o crear
Lacoi, 02/01/2013 a les 14:44
Volen aturar(?) (o crear!) un conflicte per així justificar-se de la seva obsessió dogmàtica de la sacrosanta unitat d'un ens que no existeix més que en les ments interessades d'alguns salvadors de pàtries ( interessos econòmics). La democràcia està abans i per sobre de les lleis.
No saben aquell bomber piròman...
+74
-2
quina por
Anònim, 02/01/2013 a les 14:44
Aquets sonats en un pais normalet ja els i aguesin retirat las armas.
Que vinguin que riurem una miqueta.
+94
-2
s
Anònim, 02/01/2013 a les 14:42
Que pesados con la mierda de españa i la frase de: Antes muerto que ver a españa rota. Que deixin exercir el dret de les persones a tenir la nació que es mereix. VISCA CATALUNYA LLIURE, PLENA I SOBIRANA. Qui diria que els mateixos que ene van pendre la llibertat, ara, amb comentaris aixi, la tornem a recuperar. VISCA CATALUNYA!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Clos d'Englora AV14 2005: del Montsant al món

Clos d'Englora AV14 2005: del Montsant al món

Hi ha vegades en que la vinya vella, la garnatxa, la carinyena i la llicorella no distingueixen entre Montsant i Priorat

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence

#igerscatalunya


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: