Quico Sallés/Barcelona | Actualitzat el 03/01/2013 a les 00:33h

La contrainformació diplomàtica de Llanos de Luna sobre Catalunya

Maria de los Llanos de Luna amb l'ambaixadora de Suècia a Espanya, Cecilia Julin Foto: DdG

Mentre que l'actual Govern encara discuteix si la conselleria de Presidència ha d'incorporar el nom de "Relacions Exteriors", l'Estat espanyol ja fa dies que ha activitat tota la seva diplomàcia política i financera per aigualir l'acollida internacional que està gaudint la causa catalana.

Així ho asseguren tant els eurodiputats Raül Romeva com Ramon Tremosa així com les antenes que la Generalitat té posades en llocs estratègics per prendre la temperatura de com es veu el conflicte Catalunya-Espanya al món.  Una estratègia espanyola que, fins i tot, té un cap de pont a Catalunya de la mà d'un autèntic bastió de l'Estat amb oficina a Barcelona, la delegació del govern espanyol al Principat.

Maria de los Llanos de Luna, la dona de l'Estat espanyol a Catalunya, ja fa mesos que protagonitza un servei de contrainformació utilitzant el cos consular que es troba a Barcelona així com qualsevol legació diplomàtica que vingui a Barcelona per intentar desarticular l'ofensiva catalana d'internacionalització del conflicte.

Com a mostra, Llanos de Luna va mantenir el passat mes de novembre un esmorzar de treball amb el cos consular ubicat a la capital catalana. Una trobada on va recordar-los que "les úniques relacions que es poden establir poden ser les que s'estableixen entre els estats que representen els cònsols i el govern d'Espanya". Tot un avís a navegants només quinze dies després que el president de la Generalitat, Artur Mas, demanés al mateix cos que "fes de missatger del procés català" .

Però Llanos de Luna no s'ha quedat aquí. La delegada del govern espanyol ha aprofitat tota escletxa i tot acte d'agenda amb reminiscències internacionals per recordar que qui mana a Espanya és el govern central i espantar la tafaneria que aixeca el cas català al cos diplomàtic.

Amb aquesta intenció els darrers mesos, Llanos de Luna s'ha reunit amb l'ambaixadora de Suècia a Espanya, Cecilia Julin; del Marroc s'ha reunit  amb el ministre delegat del cap de govern , Abdellatif Maâzouz, amb el cònsul a Barcelona, Ghoulam Maichane, i amb el mateix ambaixador marroquí, Ahmedu Uld Suilem; amb la representació diplomàtica i comercial de Panamà; amb el  Secretari General de la Unió per la mediterrània, l'ambaixador Fathallah Sijilmass; amb l'ambaixador de Noruega a Espanya, Johan Christopher Vibe; amb el govern d'Andorra; amb l'ambaixadora de Moçambic,Fernanda Lichale, o l'ambaixador d'Alemanya a l'Estat espanyol, Reinhard Silberberg així com dues vegades amb el Banx Xinpès d'Indústria i Comerç, entre d'altres.

COMENTARIS

+13
-0
N' ESTIC SEGUR
Jordi Cortacans, 04/01/2013 a les 13:49
I segur que parla amb els consols amb uns collons de cérvol sobre el cap,com aquell del PP Mallorquí. Les indirectes sempre funcionen en els cercles diplomàtics
+12
-0
a la lluna de València
lo Sisco el Rutx, 04/01/2013 a les 11:17
No li donem més importància de la que té. De fet aquesta dona fa de florero allà on es invitada i la seva principal ocupació es denunciar als ajuntaments que no posen l'estanquera, amb un despreci total per part de tot-hom. La verdadera ofensiva diplomàtica es fa en altres cercles, i es important, pero la Llanos no es mou de la lluna (de València)
+18
-0
sorpresa
- jordi -, 04/01/2013 a les 10:37
Em quedo sorprès. Si la Sra. de Luna o des el govern espanyol han de fer aquestes piruetes deu ser que comencem a fer por. Si és així podria ser que anéssim pel bon camí.
+9
-0
inteligencia
Anònim, 04/01/2013 a les 09:32
home, jo em penso que aquesta gent es prou inteligente, oberte de ment, i democrate, per saberne el que es cou, a part si nosaltre ( el poble ) li donem reço per internet, jo crec que aixo no es pot parar, i depaso es possen en evidencia, (tenin en compa el que esta passan emb Escocia.
A mi particularment no emb possa gens nerviosa, es mes el que puguin dir els de España, a mi........... i si tu mires be els que es posen en ridicul volguen donar lliçon en els altres son ells.
+7
-8
Catalunya es això per desgracia
català pesimiste, 04/01/2013 a les 00:20

Els espanyols en saben més, aqui som pocs i malavinguts, així en va, per burros i els politics corruptes.
Només cal veure els consellers nous Espadaler interior
i l'ex alcalde de Figueres "dubtós" a Territori.
Com podem anar amb aquesta gent manant.
L'Artur qualsevol dia plega cremat pels Pujol.
+16
-0
Quousque tandem abutere, Plastilina, patientia nostra?
Anònim, 03/01/2013 a les 20:53
Fins quan abusaran de la nostra paciència aquestes refistolades de cabelleres rossenques tenyides i cara i cos de plastilina dura.
Acompanyem-la en tots els seus actes a Catalunya fins que se’ls acabi el pressupost per a mantenir aquests titelles dictatorials.
+24
-1
Pobreta ella. Quan ens odia!
Vicenç Ramoneda, 03/01/2013 a les 19:54
Ens odia tant que no es feliç! Ser català no es pot triar però ser anticatalà, si! Pobreta ella i els que son com ella!

Cánovas del Castillo: "Sólo es español el que no puede ser otra cosa".

Visca Catalunya lliure!
Visca la República de Catalunya!!*!!
+19
-0
I COM A BONA ESPANYOLA...
Judas Priest., 03/01/2013 a les 19:42
...que és, no deu parlar anglès ni cap altre idioma que no sigui l´espanyol, cosa que als diplomàtics estrangers els hi deu semblar escandalosa. No queda gaire bé que una representant del govern vagi tot el dia amb un traductor amunt i avall. En fi, que la imatge d´Espanya pel terra i un punt més a favor de la causa independentista.
+18
-0
quina cara de malaostia que fa
Anònim, 03/01/2013 a les 19:26
per aquesta els catalans som els seus subdits . per mi que per als anys 60 la van congelar i ara l'an descongelat
+20
-0
lluna......
jaume Campmany, 03/01/2013 a les 19:20
amb la cara paga
+36
-0
Catalunya endavant !!
Anònimc, 03/01/2013 a les 18:03
Si Goliat té tota la força del múscul del poder espanol, David farà bé de jugar amb murrieria i discreció les seves cartes, sense ensenyanr-les, a la vegada que amb molt rigor, intensitat i insistència. Com els guerrillers que només s´enfronten de ple quan estan segurs de la vistòria, nosaltres també. Visca Catalunya independent !!!!!!!
+20
-0
Cap a l'exterior
Josep Babau, 03/01/2013 a les 17:43
Cal un moviment mediàtic internacional que demostri que som necessaris i útils al món fora d'Espanya, que aquesta ens resta energia i fa que no puguem donar a Europa el sempre va donar Catalunya durant tota la Història.
  Fer que es comprometin i ens ajudin en la nostra causa, deixar clar que serà beneficiós a tots els nivells.
Que Espanya a triat la via de la ruïna econòmica per a Catalunya és clar, cal demostrar que volen ofegar-nos perquè acceptem un acord a qualsevol preu.
Hem de centrar-nos en la opinió mundial, ser imaginatius i crear un lobby o grups que facin de pont cap a l'exterior.
+19
-2
Democracia?
Cartanya, 03/01/2013 a les 17:42
Es que esta clar. . . . .sempre anam amb un lliri a la ma. Llastima del boicot al SI, per que la lama llet del Lopez Tena, la necessitem com el pa que mengem. El que no entenc es com països democràtics com Suècia i Noruega es prestant a aquest maniqueisme Espanyol.
+15
-0
no homa no
quimr, 03/01/2013 a les 17:00
No homa no,als esta explicant que la delegacio del gover espanyol pasara a ser la embajada de escanya.
mira que sou mal pensats.
+21
-0
de la luna
Anònim, 03/01/2013 a les 15:26
jo cada cop que viatjo per el mon faig el mateix ,explico en quina dictadura vivim el catalans .
+47
-1
Espanya s'enterca en el dret de propietat sobre Catalunya
Blai, 03/01/2013 a les 14:13
Des del 1479 Espanya s’arroga el dret de propietat sobre Catalunya, invocant només un maridatge regi, una unió dinàstica o unió de corones. És aquest vil dret de propietat el que impugna el nacionalisme català, el moviment separatista, l’independentisme, el sobiranisme, el secessionisme; en podem dir que el vulguem, són sinònims. Catalunya està empresonada en un Estat que no li pertoca, que no és el seu i necessita tenir el seu. Vet aquí l'entrellat del contenciós hispanocatalà i el desenllaç natural i positiu és que Catalunya guilli de l'Estat estranger hispànic, com més aviat millor. Si no ho fa, serà irremissiblement hispanitzada, digerida per Espanya, dintre o a fora de la Unió Europea, tant se val.
+48
-0
Apa, adèu!
Joanet, 03/01/2013 a les 13:57
Una dels incontestables beneficis de la independència serà veure com aquests "personajillos" de motu propi fan les maletes i via l´altiplà! Tinguem preparat el "borreguero renfe" per que marxin el més aviat possible amb la seva cara de "panoli de Sarrià".
+57
-0
Obvietats
Fèlix Oveller (Abrera)(Molt de gust d’haver-se conegut ), 03/01/2013 a les 13:07
Primera . Aquesta dona de casa seva significa una duplicitat i com a tal una despesa innecessària. Cal eliminar aquest càrrec i el cost que comporta .
Segona . Els polítics i las lleis han d’estar al servei de la comunitat que els escull i finança . I en aquest cas , aquesta dona de claus està CLARAMENT al servei d’una potència aliena als catalans . Cal fer-la fora o com bé ja han apuntat denunciar-la al Tribunal Internacional de L’Haia per propiciar l’extermini de Catalunya.
+32
-2
A mi aquesta tia ...
Moragues, 03/01/2013 a les 13:04
em "posa" , em fa trempar, que voleu que us digui. Una de les mes (o LA MES) gran satisfacció que pots experimentar a a teva vida, es follar-te la "jefa" i que et faci una bona mamandurria.
Doncs a mi aquesta tia em desperta l'instint eròtic-animal. Es mala persona i està "bonota" , o sigui tots els ingredients com per ser una excel·lent "madame" d'un local sedo-masoquista.
Si quan se li acabi la mamella d ela política, monta un local d'aquests, segur que triomfa de ple.
Uff comentari destinat a la paperera, que últimament som molt tocats i posats a can Cot ...
+44
-0
Espanya = misèria
Anònim, 03/01/2013 a les 12:58
Cal que nosaltres també siguem realistes i fem saber al món, si no és que ho saben ja, com són els espanyols, que amb ells és impossible fer negocis, lleis, ni res de res doncs s'ho foten tot a l'espatlla i se'n tornen a fer la migdiada i viure de las subvencions.

Si volem recuperar-nos econòmicament i culturalment com a catalans que som, només tenim el camí de la independència, amb espanya només ens espera ruïna i més ruïna
+26
-2
Vaya pelasssssssooooo
Anònim, 03/01/2013 a les 12:50
¿¿¿¿Un poco de champú para la virreina??????
+30
-0
"Pasar el cepillo"
Anònim, 03/01/2013 a les 12:46
Bé, el que hem de fer nosaltres si tenim amics o coneguts extrangers és explicar-ho amb raons sòlides, videos, etc. -i sense insults-, la nostra llengua, cultura, prohibicions, història, posar d'exemple que encara somien amb l'imperio, els toros, el flamenc, que fa 300 anys, reis, república, dictadures., etc.a ànim perquè ho podem fer!
Penseu que ens van prohibir parlar en català per telèfon quan aquest es va inventar. Que s'en van sortir? Oi que no!!
Doncs apa, ànim!!! i tal com va dir el Guerra es "cuestión de pasar el cepillo" (en aquest cas el nostre) als coneguts extrangers. Explicar-ho. No deixar-s'en ni un.
+33
-0
Foragitem l'ocupant!
Anònim, 03/01/2013 a les 12:19
Qui la ha escollit?

Les delegacions del govern espanyol al nostre país depenen del partit espanyol, l'un o l'altre, que mana a Madrid. Representen l'ocupant.

Ara intentar espanyolitzar el cos diplomàtic del nostre país, sembla una tasca encar més feixuga que intentar espanyolitzar catalans.



+23
-13
El més calent és a l'aigüera
Anònim, 03/01/2013 a les 11:40
No anem d'il.lusos, aquesta senyora sap molt bé què fa. En canvi nosaltres ja s'ha vist d'ençà la manifestació de l'11-S que en Mas no té res preparat per contrarrestar el poder espanyol. No hi ha hagut ni Europa, ni ambaixades, ni catalans a l'estranger. Fora de Catalunya no ens espera ningú. Fem nosa. Els espanyols ho tenen tot per guanyar-nos, en canvi nosaltres tenim il.lusió i un bon grapat de botiflers per fer-nos entrebancar a la més mínima. I res més. Els espanyols fins i tot tenen una colla de carcamals a qui els agradaria venir amb la cabra per jugar-se la vida i mantenir la sagrada unitat de la seva pàtria. Vigilem de no fer una consulta i que no surti el "No", perquè llavors sí, la pallassada que haurem protagonitzat els catalans serà de proporcions bíbliques.
+27
-0
Doncs molt bé
Anònim, 03/01/2013 a les 11:37
Com més en parli, més ens donarà ressò. A més, si fa com a la recepció aquesta que esmenta l'article, la del cos consolar a Barcelona, que s'hi va presentar amb un guarra civil amb tricorni i un militar amb moltes xapetes, doncs no farà més que ensenyar la ceba.
+39
-1
el silenci com a solució
Pere Vall, 03/01/2013 a les 11:25
El que ha de fer el Govern és crear mecanismes sense publicitar-los. Com bé diu algú, som David i per tant , Goliat sempre està pendent del que fem...si no li diem hi ho fem....

He llegit un parell de vegades que part de l'èxit del .cat va ser el silenci. Algú m'ho pot confirmar?
+36
-1
...
Anònim, 03/01/2013 a les 11:22
Però amb això el que aconsegueix és deixar clar el que volem, ser un país independent on manem nosaltres i no ells. Gràcies per fer-nos la feina!
+43
-1
Explicar la nostra part
Anònim, 03/01/2013 a les 11:08
Catalunya té talent i potencial comunicatiu per produir i difondre els documentals que facin falta arreu del món, explicant quina és la realitat espanyola. Penso que tenim raó. Per tant, qualsevol país normal pot entendre perfectament que una regió, un país, una autonomia o digueu-li com vulgueu, sotmesa a la tirania i la truculència d'un estat poc democràtic com Espanya, tingui ganes d'emancipar-se. La diplomàcia espanyol pot promoure totes les accions que vulgui, però Espanya ara mateix és un país dèbil, amb poca influència, posat en entredit per moltes comissions internacionals. Ells poden vendre missa, però la mateixa BBC ha produït i emès un documental sobre la demoledora realitat espanyola, que els ha deixat ben servits i també ha provocat la queixa de la diplomàcia hispana. És a dir, sense la propaganda catalna Espanya també surt tocada de cara a la imatge exterior. Es tracta de comunicar bé, senyors, no hi ha més. Quan hom té raó i comunica bé, i d'això en sabem, l'adversari no pot fer gran cosa, només adoptar una actitud arrogantment defensiva, que és el que està fent Espanya. Que Llanos de Luna es reuneixi amb una diplomàtica sueca no vol dir pas que la convenci de res, especialment si la diplomàtica és una mica llesta i sap quina és la realitat espanyola. Qualsevol persona assenyada sap que davant un conflicte cal escoltar les dues parts. El que hem de fer és saber explicar millor que ningú la nostra part. I punt.
+30
-1
Pensament.
Anònim, 03/01/2013 a les 11:04
I jo em pregunto: si aquesta senyora té la raó que diu que té, venint a dir que al final de tot qui mana i té l'última paraula és el govern d'Espanya, quina necessitat té la tasca que està fent anant escalfant el cap a la gent ? Si tingués raó, suposant que això que diu fora veritat, només cal esperar el moment adequat per impedir-ho i aquí s'acabà tot.
Com ho veieu ?
+35
-1
montserrat
Anònim, 03/01/2013 a les 10:47
AQUESTA NOIA, POCA FEINA. QUAN LI CALEN TANTES REUNIONS, VOL DIR QUE TÉ POCS ARGUMENTS.
+37
-1
La de la lacaaaaaaa
Panissars, 03/01/2013 a les 10:23
La veritat, estava més "puesta" amb el vestidet de Mata-hari de la recepció de no sé quin fiestorro, tot agafant del bracet dos fatxes... fins i tot sembla que faci dos dies que no es renta el cabell... serà que ha estat feinejant i netejant la Subdelegación del Gobierno (segur que si...).

No subestimem el poder de Goliath. Estem atents, i sobretot afanyem-nos per donar el cop de pedra en el moment just i en el lloc precís...

VISCA CATALUNYA LLIURE!!
+32
-1
diners mal gastats
Anònim, 03/01/2013 a les 10:16
Amb tantes retallades què diuen ha de fer el "gobierno", podrien començar per aquesta impresentable...i enviar-la a la meseta! Doncs, aquí necessitem gent constructiva, no arrogant i sense cap estima al nostre país....
+48
-1
Acabará en el TPI (Tribunal Penal Internacional)
Anònim, 03/01/2013 a les 10:16
Llanos de Luna y el ministro del interior tiene todos los números para acabar juzgados en el TPI. Es cuestión de tiempo.

El desarrollo de los acontecimientos futuros en Catalunya y su actuación a todas luces ya contra el derecho penal internacional hacen pensar que tienne una difícil papeleta por delante y que cometerán atropellos que los sentarán en el banquillo.

Hay diplomáticos que piensan que corren serios riesgos de terminar juzgados ante los acontecimientos que se avecinan y sus actuaciones muy probablemente ilegales según el derecho internacional.

Os recuerdo que del Ministerio del Interior dependen un buen número de militares que amenazan a la población civil catalana y que de ese ministerio y de la delegada dependen policías que preparan informes aparentemente anónimos que incitan al odio racial contra los catalanes.
+33
-1
sense manies
Jordi 60, 03/01/2013 a les 10:09
Sense manies te que actuar la Generalitat i com ?????
molt sensill,psant en marxa la agencia de tributs a Catalunya
i fer una crida ciutadana a ingresar el pagaement del iva irpf
etc etc i ja veureu com baixen del burro amb dos dies
LA UNICA SOLUCIO PER PARARLIS ELS PEUS ES AMB ELS DINERS
LO DEMES ............ES MINUÇIA QUE JA ARRECLAREM
+39
-1
David i Goliat
Gombau, 03/01/2013 a les 10:08
Subscric totalment el comentari "Anònim" de les 9:07. No oblidem que ells són Goliat i nosaltres, David. Guanyarem, però hem de tindre molt clar com, a on i quan llençarem el cop de pedra decisiu (Políticament parlant, s'entèn). Aquesta senyora, per exemple, és l'encarnació física de l'arrogància, la fatxenderia i l'altivesa espanyoles.
+74
-1
espavilem
Anònim, 03/01/2013 a les 09:38
nosaltres sempre amb el lliri a la mà. Que si no sabem si crear la conselleria d'afers exterior, que si ara una reunió amb Rajoy per dir-li no se que, que si ara m'enfado perquè no he sortit a la foto... etc. i els altres ja fan feina des de fa temps. Hauriem de tenir-ho clar, primer catalans i després de dretes o esquerres, però primer l'important.
+52
-2
ultima
Anònim, 03/01/2013 a les 09:28
LLanos de Luna, la ultima virreyna espanyola

+110
-2
No us en foteu!
Anònim, 03/01/2013 a les 09:07
Cal no subestimar el potencial espanyol, per més ridícul i caspós que sembli. Ara com ara som David contra Goliath. Per bé i per mal, nosaltres som David, no ho oblidem.
+57
-1
El que hem de suportar els Catalans
Anònim, 03/01/2013 a les 08:56
No és dolent que aquesta mòmia es reuneixi amb el cos diplomàtic. Així podran comprovar, de primera mà, la prepotència, l'arrogància i la fatxanderia d'una senyora que ningú no ha votat i que representa el fer d'un país ortopèdic, el seu, ocupant dels Països Catalans des de fa 300 anys, que encarna l'antítesi de la democràcia i de l'eficiència i que sobreviviu, de dictadura en dictadura, parasitant els territoris ocupats il·legítimament.
+53
-1
La guerra diplomàtica va d'interessos
Reagrupat, 03/01/2013 a les 08:55
I doncs què us pensàveu ?. Si amb el hoquei van fer el que van fer...imagina ara que va de veres...De totes maneres el cos diplomàtic del primer món no s'espantarà gaire. Escoltarà i sentirà el que vol sentir. Dedsprés farà el que convingui al seu país.
+56
-1
La Delegada del Gobierno en Catalunya no sabe cont
Anònim, 03/01/2013 a les 08:54
La Delegada del Gobierno en Catalunya no sabe contar... cuentos.
María de los Llanos de Luna Tobarra, miembro del Comité Directivo y de la Junta Directiva del Partido Popular de Catalunya, es la Delegada del Gobierno en Catalunya. Es decir, la responsable última de la cifra de 65.000 manifestantes contabilizados por esta institución en la Manifestación Anti-Independentista celebrada en la Plaça de Catalunya el 12 de Octubre de 2012.
Para quien no conozca el lugar, digamos que es una plaza de una superficie aproximada de una hectárea, o lo que es lo mismo, 10.000 metros cuadrados. Una tercera parte de esta superficie lo ocupan dos enormes fuentes unos parterres ajardinados y las calzadas que rodean la plaza como puede apreciarse en la fotografía superior. Es decir, que como mucho, en este lugar, y muy apretaditos, caben entre 6.000 y 8.000 personas.
Sólo dos periódicos dieron por buena la cifra de la delegada y la incluyeron en sus portadas. O perdieron la Razón, o desconocen el ABC del periodismo.
Supongo que las cifras barajadas deben haber mosqueado hasta a los propios manifestantes. Ante semejante desvario contable sólo cabe pensar que han sido tomados por carne de cañón manipulatorio.
Como ciudadano que espera de sus gobernantes sensatez en todas sus acciones solo me sabe pedir la dimisión de la señora delegada por dos razones: Por mentir, y por ser tan gilipollas que creía que este cuento de la cuenta nos lo vamos a creer.

http://ermus-galeriadeidiotas.blogspot.com.es/2012_10_01_archive.html

+44
-1
Davant l'autoritarisme d'estat Proclamacio de independencia.
Anònim, 03/01/2013 a les 08:46
Nomes amb aquestes premises.

L'estat espanyol te una policia i uns mitjans de comunicacio que fabrica i publica repectivament informes falsos.
L'estat espanyol no paga a Catalunya els deutes, partides de l'adcional tercera de l'estatut, fons de competitivitat

L'estat espanyol vol aniquilar la llengua catalana i ja no permet l'escolarització en catala a Valencia a l'hora que vol imposar l'espanyol a Balears i Catalunya.

L'estat espanyol ofega economicament Catalunya i els catalans imposant a Catalunya retallades en Gent Gran, Sanitat i Educació a l'hora que ell relaxa el seu objectiu de deficit i malbarata els diners. Compta candidadtura Madrid JJOO 2012, 2016,2020 els milers de mil.lions d'euros gastats.

L'estat espanyol no apreta l'Ajuntament de Madrid amb el seu deficit de 25000 M d'Euros.

Doncs amb un estat que fa autoritarisme de guant blanc:
Proclamacio de independencia des de el Parlament
+4
-77
Obvio
Anònim, 03/01/2013 a les 08:40
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+6
-56
AQUESTA DONA TÉ RAÓ
Anònim, 03/01/2013 a les 08:39
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+43
-2
Polítics espavileu
Anònim, 03/01/2013 a les 08:25
Com no ens espavilem ens fotran una vegada mes.
+56
-2
Ja hem guanyat!
Vicenç Ramoneda, 03/01/2013 a les 08:18
Per poder neutralitzar la internacionalització de la causa catalana, hauran de neutralitzar Internet sinó, ho tenen perdut! Si no ho han fet fins ara, és que ja hem guanyat!!*!!

Visca la República de Catalunya!
+45
-2
Ja!
Gelet, 03/01/2013 a les 07:56
I jo pregunto ho expliquen en castellà o en anglès?
+55
-2
España esta posan franctiradors dalt dels turons
Anònim, 03/01/2013 a les 03:33
Una bona representant del PP a Catalunya. Nescuda a Sevilla, formada a Murcia i no dient mai ni una sola paraula amb català. La persona ideal per fer d'interlocutor del Gobierno de España amb Catalunya. Ideal des d'un punt de vista de confrontació soberanista. España ha triat un virrey per fer la guerra a Catalunya. Vigilem catalans sense fer gaire soroll España esta posan franctiradors dalt dels turons i de ben segur esta afeblint els terra sota els nostres peus.
+40
-2
Uiiiiiiiiiiiiii...
Anònim, 03/01/2013 a les 03:13
... a la Lluna Plana ja se li fan pelleringues a la cara. Serà de tanta feina que li ve al damunt?. Doncs quan tot acabi haurà d'amagar la papada en un cistell...
I quina cara de paciència que fa l'ambaixadora de Suècia!.
+24
-1
condomini amb espanya
dolçxavi, 03/01/2013 a les 02:41
jo proposo que el proxim dia dels inocents del 2013 el parlament catala faci una proposta el parlament de madrid , sobre un condomini del deuta espanyol si ens en donan la independencia .(o sigui ens quedem tot el deuta d espanya ) , despres yan dos solucions una dir que era una broma del dia dels inocents y aqui no pasa res , un altre que s prenguin en serio llavors ens donan la independencia i fem el mateix que ha fet islandia ...no paga i comença de nou. bon any a tothom
+48
-1
Mentre ells parlen amb embaixadors...
AnTònim, 03/01/2013 a les 02:21
Nosaltres parlem amb persones, els expliquem la situació,que s'en facin ressó, ens projectem al món en tots els àmbits i amb tots els mitjans.
Aquesta batalla, també la perdràn !!
+17
-18
Duran guanya, Mas perd
Anònim, 03/01/2013 a les 02:09
Davant de Duran Lleida, el president Artur Mas ja s'ha arronsat, s'ha acoquinat, s'ha escagassat, ha renunciat a la independència de Catalunya; s'acontenta amb la "interdependència", és a dir, amb una autonomia amb més competències.
+19
-3
En català, els gentilicis van amb minúscula: català, no "Català"
Blai, 03/01/2013 a les 02:05
Una observació gramatical:


Catalunya va amb majúscules, però català va en minúscules. Qui ho posa en majúscules és per influència anglosaxona.
+37
-1
Hi ha molta 'porqueria' a la Delegación
Saa, 03/01/2013 a les 01:43
I encarregant a una empresa de "l'amic" de Catalunya Florentino Pérez, company i amic del sr.Aznar,la neteja de la sembla que molt bruta, delegación del gobierno, per l'anecdòtic valor de 900.000 Euros.
I mentrestant,més impostos i menys drets socials i pagant el sou a gent que vol portar a Catalunya a la misèria com la sra. De Los Llanos de la Luna
+31
-2
Aquesta minyona amb peineta
Anònim, 03/01/2013 a les 01:25
no té res a fer si els catalans sabem fer bé les coses. La incompetència del PP està més que demostrada i la mateixa incompetència que tenen a l'interior la mostren a l'exterior. Per tant, si el govern català sap jugar be les cartes, les brabuconades d'un brau agonitzant no espanten, ni tindran cap efecte.
+39
-2
No és Llanos de Luna, ni la Camacho, és Duran la clau de l'operació
Blai, 03/01/2013 a les 01:08
Llanos de Luna i la Camacho són, oficialment, els personatges de la màxima confiança del govern espanyol a Catalunya. Però només ho són oficialment, de cara a la galeria. Qui de debò ho és treballa a l’ombra, entre bastidors, és Duran Lleida. De proves n’hi ha a balquena. Unió no té més propòsit que desbaratar el moviment secessionista català. És prou murri com per defensar la immersió, atacar el ministre Wert, però de sotamà dinamitar tota iniciativa que sigui separatista. Convergència fa anys que el coneix, que sap què vol i no diu ni piu.
+45
-1
Espanya demostra ser més diligent que Catalunya,
Blai, 03/01/2013 a les 01:00
s'avança a les gestions dels polítics catalans. No sols té el poder obsolut de tot un Estat, sinó que a més es belluga més bé i més de pressa que els polítics catalans. N'hem d'aprendre la lliçó i reaccionar a temps sent imprevisibles, no ensenyant les cartes abans de jugar-les. I sobretot hem de ser més audaços i incisius que els diplomàtics espanyols.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Vés a: Clos d'Englora AV14 2005: del Montsant al món

Clos d'Englora AV14 2005: del Montsant al món

Hi ha vegades en que la vinya vella, la garnatxa, la carinyena i la llicorella no distingueixen entre Montsant i Priorat

Vés a: Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

Els 25 vídeos en anglès per saber com es prepara la independència (1)

The 25 videos in English essential to know Catalonia and the current process towards independence

#igerscatalunya


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: