Dilluns, 7 de gener de 2013 | 17:14
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

El robatori de la Loteria

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
El robatori de la Loteria
 Manuel Fernando González
07/01/2013 07:36
El Ministeri de Cristóbal Montoro ha començat l'any de la mateixa manera que va finalitzar l’exercici anterior: rematadament malament. En aquesta ocasió, les seves víctimes propiciatòries són els ciutadans als què ha tocat la loteria del Nen, que puguin arribar a cobrar un premi superior als 2.500 euros. És un robatori, així de clar. I ho és, perquè un joc social -i les Loteries de l'Estat ho són-, no poden saquejar per partida doble les butxaques dels contribuents. Una, emportant-se el benefici que li reporta el joc, ja en si mateix prou quantiós, per a després, actuant de "vampir" birlar-li al desè agraciat un vint per cent del premi aconseguit. I això ho faran també amb els jocs de l'ONCE, una altra barbaritat que ja ha protestat el CERMI, portant al carrer més de cent mil discapacitats en la major manifestació d'aquest tipus celebrada, al món!.

Com que aquesta vergonyosa pràctica de tril•lerisme polític l’ha feta un govern del PP, caldrà endossar-li el "sanbenito" a l'Executiu de Mariano Rajoy, però a les altres forces polítiques també se’ls podria ocórrer la gens complicada idea d'acudir al Tribunal Constitucional. per tal de reclamar un dictamen de l'Alt Tribunal sobre el tema que, presumim, seria molt desfavorable per a l'executiu popular.

I si el ministre es pensa els ciutadans s'han empassat el marró amb pacient resignació, s'equivoca greument. Als que caminem pel carrer i ens prenem el cafè de cada matí al bar del barri, ahir mateix ens cosien a comentaris en els quals la família Montoro, o la del mateix Rajoy, sortien evidentment molt malament parades Fins on ens portarà aquest trist episodi?. Doncs, segurament, fins a fer vessar el got de la indignació ciutadana, que està a punt d’omplir-se i que podria culminar amb una situació social que, molt pocs, desitgem per al nostre país. O sigui que, ja n'hi ha prou!


Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1