Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimecres, 09 de Gener de 2013
Cinema
13:54
08/01/2013
Tom Cruise és ‘Jack Reacher’
L’actor nord-americà interpreta a un ex-militar, convertit pràcticament en un rodamón, que acaba al mig d’una investigació sobre un tiroteig amb cinc morts
Albert Ribas
A ‘Jack Reacher’ un pistoler mata a cinc homes i totes les proves apunten cap a un sospitós que és pres, l’ex-franctirador militar James Parr (Joseph Zikora), veterà de la guerra d’Iraq. Mentre l’interroguen mostra una nota que diu: “Busqueu a Jack Reacher”. A partir d’aquí comença una vibrant persecució en busca de la veritat que enfrontarà a Reacher (Tom Cruise), un altre ex-militar convertit en un rodamón, a un inesperat enemic molt violent i amb un secret per mantenir.

A partir d’aquest divendres ‘Jack Reacher’ arriba a les pantalles dels cinemes catalans. Una pel•lícula que demostra que Tom Cruise encara és capaç d’interpretar el paper d’heroi d’acció que aconsegueix millorar una producció que no destaca per la seva gran qualitat. Una estrella de Hollywood, com ell, amb l’habilitat per representar un personatge que surt indemne d’una baralla contra cinc rivals i ho fa amb un estil allunyat del registre que podia representar Sylvester Stallone o que actualment el tenen actors com Jason Statham.

El director i guinoista del film Cristopher McQuarrie col•loca a la cinta un elenc de bons personatges que fan de ‘Jack Reacher’ un personatge, que venint del món de la novel•la d’acció de la ma de l’anglès Lee Child, acaba essent un heroi renegat amb una conducta plena de noblesa.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
S'està parlant...
L\'AVE arriba a Figueres
Enquesta
Creus que finalment es crearà, i funcionarà, l'Agència Tributària de Catalunya?
Creus que finalment es crearà, i funcionarà, l'Agència Tributària de Catalunya?
28 %
67 %
4 %
46 vots
El teu nom: La indepència és imparablafortunadament. El pre...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida