Diumenge, 13 de gener de 2013 | 17:19
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

 Catalunyapress pregunta al Govern

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 COMUNICACIÓ
 Catalunyapress pregunta al Govern
Comunicació 04/01/2013 11:07
carme roda de prensa
Redacció.- Aquest dijous, en la roda de premsa posterior al Cosell Executiu,en què com sempre CatalunyaPress va preguntar al Govern per aquells temes que poden ser d'interès ciutadà, per exemple  sobre  que programes concretament dependents del CatSalut s'anaven a suprimir. Una cosa que pel que sembla, el portaveu Homs, no té prou clar i que pot afectar milers de catalans sense que ell ho sàpiga. Les imatges van ser recollides per diferents mitjans de comunicació.
Arran de la pregunta de la periodista, Carmen P. Flores, i la contestació donada per part del conseller i portaveu Homs, CatalunyaPress ha estat objecte de nombroses informacions creuades en què se'l situa des de l'aparell socialista més recalcitant a l'empresa Teletaxi a les proximitats convergents, cosa que és rotundament fals donat que ORNA COMUNICACIÓN, empresa propietària de CatalunyaPress, Pressdigital i The Economy Jounal, és una empresa familiar com tantes d'altres, que hi ha a Catalunya i que presumeix de ser, per tant, un mitjà de comunicació totalment independent.

Entre els comentaris fets, fins i tot s'ha arribat a dir de la dita periodista que realitzar les preguntes "de fer ganxet" i per quedi clar el currículum professional de Carmen P. Flores aquest és el següent:

Carmen P. Flores. Periodista. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Tècnica en Radiofussió i Màster en Responsabilitat Social Corporativa, entre altres titulacions. Membre fundador de l'EMUC. Directora de Ràdio Cornellà, Ràdio Molins. Redactora en Cap d'Economia i informació laboral de Ràdio Miramar. Directora del Far del Llobregat. Directora de Comunicació d'ONCE Catalunya. Redactora del Correo Gallego. Redactora d'Ondas Galícia. Cap del Gabinet de l'Alcalde de Viladecans. Cap de Gabinet de la Consellera de Salut. Directora de Responsibilitat Social Corporativa del Port de Barcelona. Cap de Premsa de la Diputació de Barcelona entre d'altres càrrecs de responsabilitat en el món de la comunicació i el periodisme.




Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1