Dimecres, 16 de gener de 2013 | 17:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 Banc Sabadell manté l'interès per Catalunya Banc

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
 Banc Sabadell manté l'interès per Catalunya Banc
Economia 16/01/2013 13:46
El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha confirmat aquest dimecres que l'entitat manté l'interès a presentar una oferta per Catalunya Banc, a pesar que haver adquirit a Banc Mare Nostrum les sucursals i el negoci de Caixa Penedès a Catalunya i Aragó.
    "Continuem interessats a presentar una oferta competitiva, però no hi ha gens decidit", ha afirmat Oliu després d'impartir una conferència sobre perspectives econòmiques pel 2013 convidat per la Cambra de comerç i Indústria de Sabadell (Barcelona).

   En aquest sentit, el president de Banc Sabadell ha explicat que la seva entitat financera sol·licitarà i analitzarà les condicions de la venda de Catalunya Banc per part del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB).
 
   De la mateixa manera, ha assegurat entendre que el FROB pugui decidir un retard en la subhasta de Catalunya Banc més enllà del primer trimestre de l'any, data inicialment prevista, per evitar malvendre l'entitat nacionalitzada una vegada ha estat sanejada.
 
   La intenció de Banc Sabadell és continuar la consolidació de la seva presència a Catalunya i dins del sector financer espanyol, pel qual Oliu ha augurat més canvis en el marc del procés de reestructuració.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1