Dimecres, 16 de gener de 2013 | 17:17
Vostè es troba a: Inici > Política >

Comunicat de premsa del secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
Comunicat de premsa del secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol
Política 15/01/2013 13:21
El comunicat comença dient "d’acord amb les meves responsabilitats com a president del Grup Parlamentari de CiU i com a secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya i, en la mesura que les reiterades informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació poden afectar les institucions que represento, vull manifestar el següent..."
Afirmo rotundament que no he format part ni formo part de cap trama corrupta amb intenció d’actuar sobre l’Administració de la Generalitat ni sobre cap altra administració.
 
A data d’avui, no se m’ha dirigit cap estament judicial, policial o de cap altra índole per demanar-me informació, documentació o declaració al respecte.
 
Manifestar la meva absoluta indefensió davant un procediment obert en un jutjat, procediment del qual no en sóc part, ni disposo de cap informació, ni se m’ha donat trasllat de cap notificació.
 
Denunciar la manipulació que es produeix en moltes de les informacions publicades per alguns mitjans de comunicació, on es fan judicis de valor més enllà de la informació continguda en els propis expedients judicials, que sembla que disposen aquests mitjans.
 
Entenc que aquest degoteig d’informacions sobre la meva persona no és un fet casual sinó que té com a objectiu aturar o malmetre allò que gent com jo representem i desitgem per a Catalunya.
 
Finalment, estic i estaré a disposició de la justícia per aclarir qualsevol ombra de dubte
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1