Dimecres, 16 de gener de 2013 | 17:19
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

NO CONTIN AMB MI.

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
NO CONTIN AMB MI.
 Andrés Madrid
15/01/2013 12:17
 Suposo que manca d'importància l'opinió d'aquest modest consumidor però no conti amb mi aquells que promouen des de la xarxa un boicot als productes manufacturats o procedents de Catalunya. Allà cadascú amb la seva consciència i el seu criteri.

Es pot o no es pot estar d'acord amb les decisions que parteixen dels polítics; es pot o no es pot tenir opinió diferent de quant està ocorrent per les altures, però, de teules a baix, on ens movem les gents que mirem amb sorpresa i un punt d'inquietud quant ocorre,  gens farà que renunciï al consum de productes de qualitat provada sortits de l'esforç d'els qui, com jo, s'afanyen per tirar endavant deixant-se la pell per mantenir la seva empresa i els seus llocs de treball.

Tindria bemolls,  comprar productes de llocs ignotes amb els que no tinc gens en contra però tampoc en comú i deixar d'adquirir, sense anar més lluny, el vermut dels Flors del Montseny que és sorpresa  i gaudi de propis i estranys quan ofereixo el manjar a els qui tenen a bé visitar la meva casa. Amb enveja contemplo les cares de plaure dels meus amics,  posat que jo no bec,  i aquests gestos de sorpresa no me'ls perdria per res del món. 
 
Regni la sensatesa entre les gents del comú que bastant tenim amb el que tenim.

Andrés Madrid
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1