Dijous, 17 de gener de 2013 | 17:16
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

SAVE THE CHILDREN

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
puri 2
SAVE THE CHILDREN
Purificació González
15/01/2013 09:54
A la crida de l'Obra Social de La Caixa per aportar el nostre grà de sorra a la infància més desafavorida, s'ha unit aquest dilluns, la campanya de la Creu Roja i també la de Càrites. Totes aquestes organitzacions,sense ànim de lucre, el que volen amb això és donar-nos un toc d'atenció sobre el que està succeint al nostre al voltant.

És l'hora que comencem a despertar del notre letarg, perquè la pobresa infantil s'ha instal·lat a casa nostre, amb un  28% dels nostres nens i nenes catalans que necessiten que s'els proporcioni una cosa tan essencial com un esmorzar al matí i un plat de menjar al migdia.

I mentre tot això succeeix a casa nostra, la "creme política" desfulla la margarida del seu temps, i amb ell, el de tots, en si posen o treuen paraules a un manifest que ens proposaran refrendar -o no-, dins d'un o dos anys. I aquí tenim diverses generacions de nens als quals els tenalla la gana un dia sí i un altre també. La sordera política està tan estesa, que l'única cosa que fa és posar en evidència que els nostres polítics han deixat de prestar atenció a l'IMPORTANT,  evidenciant que han donat l'esquena al conjunt d'aquesta societat que configurem tots els catalans.
 
Cada petit gest compta, cada minúscula aportació suma, així que ho comparteixo en veu alta, jo ja he contribuirt a socórrer la nostra infància i us convido a vosaltres, que ens llegiu cada dia, gent solidària on n'hi hagi, a sumar-vos a la marea de persones a les que ens importa  el què passa i no volem donar l'esquena als problemes, sinó aportar solucions. Contribuïu amb el vostre poc o amb el vostre molt, tot i haver estat deixats anar a la nostra sort per aquells que han d'ocupar-se de gestionar el que és de tots per mitigar, per socórrer, per salvar aquest 28% de nens que no tenen res per menjar. Si us plau, SAVE THE CHILDREN, perquè és la nostra responsabilitat compartida com a societat del segle XXI.  
 
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1