Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 18 de Gener de 2013
Política
18:37
16/01/2013
independencia
Ramoncín secunda l'Assemblea Nacional Catalana per explicar el referèndum al cinturó
El moviment organitza un col·loqui a Cornellà per començar a difondre el sobiranisme a les àrees més espanyolitzades
Nerea Rodríguez
El cantant madrileny Ramoncín participarà en un acte de l’Assemblea Nacional Catalana el 31 de gener sota el títol: “Per què un referèndum per a la independència?”, i que tindrà lloc a Cornellà del Llobregat. Ramoncín s'ha sumat d'aquesta manera a la campanya que el moviment sobiranista ha decidit començar a fer al cinturó de Barcelona i altres zones on l'independentisme encara és minoritari.

Tot i ser de Madrid, Ramoncín ha defensat sempre la necessitat de sotmetre la decisió sobre si Catalunya ha d'esdevenir independent a un referèndum o consulta, i ha dit que ell respectarà el resultat perquè és demòcrata. 

A l’acte a Cornellà també hi participaran el Síndic de Greuges de la ciutat, Frederic Prieto, i l’economista i doctor en economia alhora que professor a la Universitat de Barcelona, Emili Valdero.

El cartell que anuncia l’acte ha estat redactat en castellà, amb la intenció d’atraure un tipus de públic diferent i potser menys partidari d’aquesta qüestió, tenint en compte que Cornellà és un clar feu socialista. Al cartell s'hi pot veure una nena amb la samarreta del Barça a coll del seu pare i banderes estelades de fons.
Cartell ANC Cornellà
El cartell de l'ANC de l'acte a Cornellà sota el títol: "¿Por qué un referéndum para la independencia?"
(33 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Davidunaltre cop
19/01/2013 22:04
Si haguéssiu trepitjat mai un d'aquests barris sabríeu que la gent entén el català i que el català per sort esta normalitzat encara que el parli habitualment poca gent. i més important sabrieu que canviar la llengua amb que habitualment fas l'activitat es una ofensa. Deixes entendre que ells no el saben, que son menys catalans. I estem parlant de casi bé la meitat del país, però res tu vosaltres a lo vostre i amb els vostres tòpics, quina merda de país voleu construir així?
David
19/01/2013 21:57
Que collons es aixó? Que passa que la gent de la periferia de Barcelona necessitem que se'ns expliquin les coses en castellà? I que ens ho vingui a explicar un puto lladre? Fenix 33 ets tu qui no en te ni puta idea de la realitat de la gent dels barris de l'àrea metropolitana, es veu que no n'has trepitjat mai cap, som tan catalans com qualsevol altre, i el català ho entén tothom rebre un tracte especial com si fóssim una reserva es una ofensa cap a nosaltres. Aneu-vos-en a la merda tu i la resta en serio. El cinturón rojo ja va lluitar pels drets dels treballadors i per l'autonomia a finals del setanta i tornarà a lluitar contra l'estafa de banquers i politics i pel dret a decidir del poble català, sense que hagi de venir ningú a alliçonar-nos. Ni us volem ni us necessitem.
oscar guimera pueyo
19/01/2013 19:35
felicitats a la anc per l´eleccio de ramoncin un madrileny que es democrata com ho som nosaltres que no ens oposem a que altres nacions pugin assolir la llivertat. Tambe molt encertat de començar a fer pedagogia al cinturo, perque necessitem a tots els catalans pel viatge que hem començat.
Reru
19/01/2013 10:39
Vaig arribar amb 24 anys a Cat. no trigar gaire en adonar-me de que m'havien enredat durant el temps de la meva formació. Fa més de 15 anys que estic convençut de la necessitat de desenganxar-nos d'espanya, amb ella no tenim solució. Son dolents. ens odien, només que per tenir símbols propis que no volem perdre-los. Son Dolents, dolents, don dolents.
pepito
18/01/2013 23:49
Normal que Ramoncin lo apoye, está cómodo entre corruptos como él.
Jaume Oriol
18/01/2013 16:56
UN GRAND BRABO PER RAMONCIN ES LA PERSONA MES SENSATA DE TOTA ESPANA
Fenix33
18/01/2013 10:34
A la Inma només li diria que el seu talibanisme ridícul és un pal a la roda a la llibertat de Catalunya, que el seu punt de vista viu tant allunyat de la realitat que sense saber-ho fa la feina als espanyols. No deu tenir ni punyetera idea de quina és la realitat de Catalunya, i de que si no ens apropem a zones com Cornellà, i si cal en castellà, no guanyarem res. El seu talibanisme és tant repugnant com els insults diaris de molts espanyols. Gent com ella sobra a la lluita Independentista, sobra, fora! Visca Catalunya Lliure! Endevant ANC Cornellà! Allà hi serem!
Elisenda
18/01/2013 10:26
Per a Marc 12.35: no estic d'acord, el castellà NO es la noistra llengua, es una llengua imposada, i per mi es mes extrangera del que pot ser l'àngles, doncs, l'àngles es una llengua que he apres per pròpia voluntat i l'altre em va ser imposada i de males maneres, el que la parli no vol dir que la consideri pròpia, ien un estat independent,UNICA LLENGUA OFICIAL EL CATALÀ,el castellà tambe el podriem utilitzar,si volguèssim, pero no per obligació, com als paissos nordics esparla el noruec, fines, suec..et i l'anglès, pero oficial nomes el propi del pais.
Nanuska
18/01/2013 09:12
Aquest esta sempre el mig con el dijous, sigui per cobrar quant nomes va fer una canço. El tema es sempre figurar
Antonio
18/01/2013 09:05
A esto se le llama hacer un gesto democrático, aunque algunos casposos lo critiquen.
carme
18/01/2013 07:40
com es que l'ANC apareix tan poc als mitjans catalans ? la tenen vetada ? Ho puc entendre de la Vanguardia, però de Tv3 o Catalunya Radio ?
dalton
18/01/2013 05:29
Malgrat les opinions anteriors crec que en Ramoncín, imputat en el cas de la SGAE no es una persona adient per fer publicitat de res serios.
JoMateix
17/01/2013 20:20
Potser sí que és un error creure que en determinades poblacions cal canviar de llengua o que no ens entenen. Quan precisament per ser-hi el català menys habitual es fa més necessari que en cap altre lloc. Jo vaig ser a les trobades prèvies a Cornellà Decideix i el primer que va dir una dona que estava en contra de la independència és: Podéis hablarme en catalán sin problema. Varen ser pocs els que li feren cas.
Gaia
17/01/2013 19:50
Molt bona elecció, farà un bon paper. Un comentari per la Imma, aquesta noia tan "pura": Si anessis a explicar el fet Català a la Xina, també posaies el cartell en Català? Jo trobo que el saber no ocupa lloc i que s'ha de facilitar les coses mes que posar-les mes dificils. Si per mi fora fins i tot en jeroglific egipci s'hauria de fer el cartell, per si hi ha algú que l'entén i el puc fer recapacitar i que em doni el seu suport.
Ramona
17/01/2013 17:44
Ramoncin , ets el millor Gràcies
toni
17/01/2013 12:50
En qualsevol idioma que calgui. La independència no depen de fer servir una llengua o una altra. Cal que tothom se senti acollit en la Catalunya independent, sense renunciar a la oficialitat preferent del català.
Marc
17/01/2013 12:35
Totalment d' acord d' acord en que el castella a de ser també la nostra llengua. Jo somio amb una catalunya independent, mestisa i amb varies llengues, on per fi no hi haura confrontació sino convivencia i diversitat. Em sento orgullos de ser bilingue i espero en un futur poder ser trilingue.
Rosa
17/01/2013 12:22
Moltes gracies Ramoncin, ets un gran democrata, i sempre t'escolto i m'agrada lo que dius.
cop de falç
17/01/2013 11:58
jo que soc un autoenomenat independentista " NO RADICAL " postures com la de mes avall la tal imma no ens fan cap favor, i aquesta clase de gent tampoc m'agrada !!! el castella TAMBE es un idioma oficial a catalunya, i no vaig amb la demagogia de ciutadans o pp pero cada persona a catalunya es pot expresar amb la llengua que li doni la gana i aquet cartell fet amb castella em sembla perfecte perque l'objectiu per mi es ideal que es poder arribar a mes gent... no cal anar a buscar tans peus al gat senyora immma si us plau jolins.... conec persones que apenes parlen catala perque els hi fa cosa han vingut de fora fa molt de temps i son tan o inclus mes catalanistes que jo... aixo no te res a veure.. crec que aquet tema es tan complicat l'enemic es tan poderos que cal que anem plegats i junts per aquet gran objectiu. felicitats acn i agraiments al ramoncin per al menys tenir cultura democratica
Josep
17/01/2013 11:42
Que lamentable que es haver de llegir comentris en contra del cartell pel fet de posar una frase en castellà. Senyoreta Inma, vostè és de les persones que ens farien més favor treballant per Espanya que no pas per la llibretat de Catalunya. Vostè personifica la critica constant, el derrotisme i el cretinisme permanent. Deixi de dir tonteries i faci el favor d'anar algun dia a barris com Sant Ildefons o Gavarra de Cornellà a defensar la independència, potser nomésen 5 minuts ja hi hauria prou per a que deixes de dir tonteries.
atlasac
17/01/2013 10:28
JA HO SE ! ! ! El perquè la famosa data del 2014....segons sembla que NO ES TANT CENCILL agafar una maleta i amportar-s´hi els MILIONS fòra d´ecspanya....necessiten bastant de TEMPS, serà per que pesen? NO HO SE ! ! ! serà també que necessiten que vinguen MOLTS tirans invasors nous a VOTAR? també o un poc de cada cosa.....
Imma
17/01/2013 10:10
EL CARTELL DE L’ANC EN CASTELLÀ: Mai no m'hauria imaginat que des de l'ANC es fes un boicot com aquest a la llengua catalana i, que d’un sol cop, es tiri per terra la feina que hem fet, i que fem, moltes persones pel català al Baix LLobregat. Que l'ANC no recordi que més del 90% de la gent del nostre país entén el català i que, a més, moltsimolts volen ser tractats com a tals,vol dir que aquí ningú ja no entén res. Que passa nois, que és que els de Cornellà són selenites o què? que és que no tenen fills i aprenen la llengua a l'escola? Que és que no fa temps que demanen que se'ls parli en català i l’han après? Que perquè no el parlen? Doncs perquè gent com vosaltres no els hi parleu! Si teniu aquesta política a l'ANC, crec que deixareu de comptar amb molta i molta gent. Si és aquesta la vostra postura, repenseu-vos-la que així no feu cap favor al país, tot al contrari.
atlasac
17/01/2013 10:03
JA HO SE ! ! ! El perquè la famosa data del 2014....segons sembla que NO ES TANT CENCILL agafar una maleta i amportar-s´hi els MILIONS fòra d´ecspanya....necessiten bastant de TEMPS, serà per que pesen? NO HO SE ! ! ! serà també que necessiten que vinguen MOLTS tirans invasors nous a VOTAR? també o un poc de cada cosa.....
dolo
17/01/2013 09:38
Molt be per tots, en el Ramoncin sempre he tingut una simpatia per ell, ja fa alguns anys, debia actuar per algun poble d'Osona i al pasar per Centelles i jo estan al carrer amb va preguntar l'adreça del Hostal, va ser atent i molt simpatic,sempre el segueixo al Canal Catalá junt amn l'Emili
Toni2013
17/01/2013 09:28
I que visqui molts anys!!!
rosa
16/01/2013 22:56
ui, que bé! no saps com n'estic de contenta!!!
Irma
16/01/2013 22:14
Bona iniciativa, hem d'arribar a tothom.
Josep Antoni Massó
16/01/2013 20:25
Ramoncin ets el millor. Gràcies.
nivram
16/01/2013 20:19
No el conec més enllà de les seves aparicions al Canal Català. Diguem que com a cantant no va ser precisament del meu gust. En canvi, al Canal Català, dona gust sentir-lo opinar, en general i en particular del tema català respecte d'Espanya, especialment tenint en compte d'on és.
Albert (de Cerdanya)
16/01/2013 19:36
GRÀCIES RAMONCIN !!!!!
Maggie
16/01/2013 19:28
Ramoncín, ten points!!!!!!!
cati
16/01/2013 19:18
!CHAPEAU! És per aquests llocs que s'ha de començar, amb tot el bon rotllo que es pugui i amb tota la simpatia. I em sembla molt be que sigui el cartell i les conferències que calguin EN CASTELLÀ . Els "estrictes" que només acconseguiràn ser antipàtics i res més, ho poden trobar malament. S'havia intentat aquesta estrategia amb un diari "El boservador" profundament catalanista però EN CASTELLÀ . Finalment va fracassar gràcies a aquests que ara estan de part de l'unionisme; PSC-PSOE, PP (llavors Alianza Popular) Cs(hi havia un partido ANDALUCISTA) ICV (QUE ERA EL PSUC, i en aquell temps també part de ERC... S'ha de convencer molts votants encara, amb treball, convenciment i claretat.
Jordi BC
16/01/2013 19:14
Gran iniciativa! L'estat sobirà es bo per tots els catalans, tinguin la seva llengua vehicular el català, o el castellà. I també és bo, veure que l'indepdentisme es pot expressar en castellà.
S'està parlant...
La declaració sobiranista
Enquesta
En general, què en pensa de la corrupció en la política?
En general, què en pensa de la corrupció en la política?
50 %
44 %
5 %
228 vots
Josep Pages CARDEDEU: Si parlem deCorrupció el més Corrupta ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida