Diumenge, 20 de gener de 2013 | 17:24
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 Embolic diplomàtic en el Torneig de Reis del Reial Club de Polo

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ESPORTS
 Embolic diplomàtic en el Torneig de Reis del Reial Club de Polo
Esports 10/01/2013 12:43
torneig de reis
La 65a edició del Torneig de Reis del Reial Club de Polo s'ha vist esquitxada per un embolic diplomàtic d'envergadura, que la directiva del centenari club barceloní ha desmentit categòricament, en un comunicat de premsa enviat a la redacció de Catalunya Press.
 
La història publicada per diversos mitjans de Madrid, comença a gestar-se quan a l'organització del Polo se li ocorre incloure en el cartell la Selecció Nacional de Gibraltar al costat de les d'una selecció irlandesa, una altra de canadenca, un combinat europeu i els equips locals del R.C.Polo i el Pedralbes HC, circumstància que, en principi, va passar desapercebuda pel Consejo Superior de Deportes espanyol, fins que ja es portaven disputats dos dels partits d'aquest prestigiós torneig que cada any viu amb passió el món de l'hoquei sobre herba.

L'equip de Gibraltar va disputar el seu primer partit contra la selecció europea el divendres, 4 de gener, a les 15 hores. El resultat va ser una golejada per 9 a 3 a favor dels seleccionats europeus. El segon partit es va disputar el dissabte i el Pedralbes també va golejar als gibraltarenys, per 6-1. Segons relaten els gibraltarenys, l'organització del Polo els va explicar que no podrien jugar més partits perquè el Govern espanyol ho havia prohibit. La història, que va ser explicada al "Gibraltar Chronicle" pel propi seleccionador, assenyala, fins i tot, que des del Ministeri de Jose Ignacio Wert es va sol·licitar la retirada de la bandera de la colònia britànica dels pals oficials. També el partit que havia de jugar contra el Real Club de Polo va arribar a desplaçar-se a un camp de segon nivell, annex al principal, i al final els gibraltarenys van jugar amb la selecció canadenca en lloc de fer-ho amb l'equip de "la casa", i per tant" mai" es va televisar.

Comunicat oficial del Real Club de Polo

"Davant les informacions aparegudes en alguns mitjans de comunicació, el Real Club de Polo de Barcelona desitja desmentir que durant la celebració del 65 Torneig Internacional d'Hoquei de Reyes (competició amistosa no oficial) rebés cap tipus de pressió per part del Consell Superior d'Esports en relació a la participació en el torneig de l'equip de Gibraltar. Qualsevol decisió presa va ser merament esportiva i d'ordre intern, pel Comitè Organitzador, no existint cap consideració d'aspecte polític".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1