Dilluns, 21 de gener de 2013 | 17:19
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 Tito Vilanova viatja a Nova York per rebre quimio i radioteràpia

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 FUTBOL
 Tito Vilanova viatja a Nova York per rebre quimio i radioteràpia
Esports 21/01/2013 11:22
titovilanova2
Tito Vilanova viatja a Estats Units per sotmetre's al tractament de radioteràpia i quimioteràpia que ha de seguir com a complement a la intervenció que li van realitzar a Barcelona.
A causa d'aquesta circumstància, el tècnic blaugrana no s'asseurà en la banqueta en el partit  de tornada de la Copa del Rei contra el Màlaga en el qual els culés parteixen amb "el desavantatge" de l'empat a dos gols assolit pels malacitanos en el Nou Camp. Com si d'una final es tractés, els jugadors han començat a preparar-se per al xoc al que "si" arribarà David Vila bastant recuperat de" les seves  últimes xacres" que li han mantingut entrenant-se en el gimnàs al marge de la resta dels seus companys.

Com es recordarà Vilanova  va ser operat el passat 20 de desembre a l'Hospital de la Vall d'Hebron i després es desplaço a Nova York on va recaptar una segona opinió de l'especialista nord-americà Timothy Chan.
 
El Memorial Sloan-Kettering que és el centre que ha acudit de nou està dirigit actualment pel doctor català José Baselga, que compatibilitza el càrrec amb el de director científic de l'Institut d'Oncologia del Vall d'Hebron, 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1