Dilluns, 21 de gener de 2013 | 17:11
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 El fiscal manté  la pena de presó  per a Muñoz i les seves ex-parelles  Pantoja i Zaldívar

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
 El fiscal manté  la pena de presó  per a Muñoz i les seves ex-parelles  Pantoja i Zaldívar
Societat 21/01/2013 14:37
pantoja muñoz zaldivar
La Fiscalia Anticorrupció ha mantingut l'acusació i la pena sol·licitada per l'exalcalde de Marbella (Màlaga) Julián Muñoz i els seus exparejas, Maite Zaldívar i la cantant Isabel Pantoja. Per contra, en les seves conclusions definitives expressades aquest dilluns davant el Tribunal de la Secció Segona de l'Audiència de Màlaga, ha retirat l'acusació per a tres acusats i afegeix un delicte de blanqueig de capitals per a un altre dels processaments en el judici.
 
La fiscal ha elevat a definitives les conclusions inicials respecte a Muñoz, al que acusa dels delictes de blanqueig i de suborn passiu, pels quals sol·licita set anys i mitjà de presó i multa de 7,4 milions; per a Isabel Pantoja, li demana tres anys i mitjà de presó i multa de 3,7 milions per un delicte de blanqueig; i també per a Maite Zaldívar, a la qual acusava del mateix delicte sol·licita tambien la mateixa pena, excepte la multa que és de 2,6 milions.

Així mateix, la representant del ministeri públic també ha mantingut l'acusació per al germà de Zaldívar, per l'exempleado d'un banc suís, Fernando de Salines, i el director d'una sucursal bancària, Benjamí Martínez, encara que elimina el caràcter continuat del delicte pel qual se'ls acusava a aquests dos últims. A més, ha afegit un delicte de blanqueig de capitals per a l'empresari José Miguel Villarroya, retirant l'acusació que hi havia per als tres fills d'aquest. 

La representant del ministeri públic ha començat ja el seu informe final, analitzant la prova practicada en el judici, que es va iniciar el passat 28 de juny amb les qüestions prèvies plantejades per les parts. Posteriorment, l'1 d'octubre, van començar les sessions amb un nou tràmit d'al·legacions prèvies, després d'examinar una documentació, i el dia 2 d'aquest mes, es van iniciar les declaracions dels acusats i, després, dels testimonis i els perits.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1