Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 24 de Gener de 2013
Política
21/01/2013
Independència
Rússia pronostica una Catalunya independent abans del 2035
Els geopolítics d’aquest país també asseguren que Espanya acabarà sent un estat confederal
Maria Coll
Un grup d’experts geopolítics russos han projectat el mapa fronterer d’Europa de cara el 2035 i en aquest ja apareix Catalunya com a nou estat. També pronostiquen que en aquesta data el País Basc haurà assolit la seva independència . A més, el naixement d’aquests dos nous estats a la península els permeten assegurar que Espanya acabarà sent en el futur un estat confederal.

Aquests no són però els únics canvis que patirà Europa els propers anys segons la teoria d’aquest geopolítics que han publicat diversos mitjans russos i anglesos. Una teoria que han creat analitzant diversos codis oberts de la CIA, del GRU (directori Principal d’Intel•ligència de les Forces Armades de la Federació Russa) i a partir de teories de reconeguts geopolítics com Alvin Toffler, Zbigniew Brzezinski i Samuel Huntington.

Abans del 2035, segons els russos, també serà independent Escòcia, després de la celebració del referèndum el 2014 i Sardenya. A més, Bèlgica es dividirà, els flamencs s’uniran a Holanda, Servia i Montenegro “es menjaran” l’actual Bòsnia-Hercegovina, Itàlia es dividirà en tres parts i Rússia agafarà territoris que fins ara eren de Letònia, Estònia i Ucraïna.
Teogria geopolitica russa
Mapa d'Europa el 2035, segons els geopolítics russos.
(9 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
nú d'olesa
23/01/2013 13:48
Français en exil. Donc, avant de penser à problèmes de l'Europe doivent penser à notre juste comme vous le feriez. Nous voulons l'indépendance de l'Espagne, parce que nous ne comprenons pas et a également été insupurtable Espagnols restés pour d'innombrables raisons.
francesc pineda fort
23/01/2013 10:32
Estic per això. M'agradaria que fos abans de la data esmentada, però crec molt fermament que no ens aturem però no cal tenir tanta pressa. Cal fer les coses bé. Ah! i no cal demanar drets a decidir, si aquests no són implícits, on és la democràcia?
Josep M. Puig
23/01/2013 10:02
"Le plus de rêves" és que tots estiguem dintre del mateix edifici, però cadascú a casa seva.
Jordi
23/01/2013 03:06
Abans del 2035... i del 2025, no et fot!
un français en exil
23/01/2013 00:17
Et pourquoi ne pas rêver à une Europe réconciliée et ne faisant qu'une sur la carte; c'est tout de même le plus beau des rêves!
Francesc Cabedo
22/01/2013 09:26
Es facil pronostica a 20 anys vista , despres com sempre pasa tot es diferent i els mateixos experts que pronostiquen troven les explicacions per justificarse , espero que en lo de Catalunya acertin.
Bernat Tallaferro
22/01/2013 08:22
Com deien en un acudi: "no te jode el profeta"...amb aquest periode de temps, de ben sgur que l'encerta.
gabancho
21/01/2013 19:47
es molt creíble, catalunya arriba a Saragossa i el pais basc a 0viedo
Oscar
21/01/2013 18:38
En l'article original parla que en el sud de França s'originarà un estat islamista, suposo que amb capital a Marsella... Això pot ser veritat? Glups, espero que s'equivoquin. A més, crec que no té massa sentit en una Europa Unida, un Estat Islamista en el mateix cor de la civilització occidental com és la provença, francament. Però bé, després d'aquesta crisi absurda a la que ens enfrontem, res no m'extranyaria, per absurd que sembli.
S'està parlant...
La declaració sobiranista
Enquesta
Creus que es produirà un trencament al PSC?
Creus que es produirà un trencament al PSC?
82 %
9 %
9 %
78 vots
Quima Ivette Martín: No són gaire o gens fidels a la tradició ...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida