Dijous, 24 de gener de 2013 | 19:32
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Un troyano bancari està estenent-se per Internet a través de Skype

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
 Un troyano bancari està estenent-se per Internet a través de Skype
Societat 24/01/2013 11:32
9skype
 Una nova versió del virus Shylock està estenent-se per Internet a través de Skype. On troyano bancari que per mitjà del xat, envia enllaços als nostres contactes de l'aplicació. De tal forma que els usuaris piquen i el plugin "msg.gsm" s'instal·la en l'equip i infecta l'ordinador.
 
Entre les noves habilitats d'aquest virus, la primera i més perillosa és que és capaç d'entrar en Skype saltant-se la finestra d'avís i confirmació que el programa està sent usat per tercers.
 
La segona de les habilitats del virus Shylock, a més de ser l'objectiu del seu atac és obtenir informació bancària de l'usuari infectat. Pot robar nombres de comptes, contrasenyes i historials que s'associïn a informació financera quan naveguem per internet i entrem en comptes bancaris. De la mateixa manera, també és capaç d'estendre's a través de la transferència d'arxius per xarxa local o per dispositius extraïbles com a USB.
 
Shylock va ser descobert en 2011 i ha donat molta guerra al llarg de l'any passat. Des de llavors, se li considera un dels virus més poderosos perquè el seu codi està contínuament actualitzant-se.
 
 
De moment, la millor precaució que podem prendre és desconfiar dels enllaços que ens envien els nostres contactes per Skype i és que a data d'avui no existeix cap eina per aplacar els estralls que Shylock pot arribar a causar.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1