Diumenge, 27 de gener de 2013 | 17:06
Vostè es troba a: Inici > Societat >

CC.OO. i UGT debaten una proposta per salvar les negociacions a Nissan Barcelona

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
CC.OO. i UGT debaten una proposta per salvar les negociacions a Nissan Barcelona
Societat 26/01/2013 13:41
Els sindicats CC.OO. i UGT han convocat per aquest dissabte una assemblea conjunta per debatre una proposta que garanteixi la competitivitat de la planta de Nissan de Barcelona i intentar forçar que la direcció reobri les negociacions per optar a l'adjudicació d'un nou vehicle.
Els dos sindicats presentaran la seva proposta a les seves afiliats de Nissan per analitzar-la, debatre-la i votar-la, en una assemblea en la qual participaran els secretaris generals de les dues organitzacions, Joan Carles Gallego i Josep Maria Àlvarez.

Gallego i Álvarez han assegurat aquesta setmana en roda de premsa que la direcció de Nissan encara no ha pres la decisió d'on es fabricarà un nou turisme, pel que veuen marge perquè els sindicats de la planta de Barcelona segueixin negociant per adjudicar-se el model.

"No donem per tancades les negociacions, perquè encara no s'ha pres cap decisió", ha manifestat Gallego, i Álvarez ha explicat que no s'ha celebrat la reunió de la direcció mundial de l'automobilística japonesa on cal prendre aquesta decisió.

La secció sindical Sigen-Usoc, l'organització majoritària al comitè d'empresa de Nissan a Barcelona, va fer també una assemblea d'afiliats dissabte passat, on va decidir signar l'acord que va proposar la direcció de l'automobilística en l'última reunió, abans de trencar les negociacions.

El president de la Generalitat, Artur Mas, també es va referir a la qüestió de Nissan els últims dies, assegurant que el nou vehicle està "formalment" perdut, tot i que no va abandonar i espera que la companyia reconsideri la seva decisió.

Tot i això, la direcció de Nissan ha reiterat que la planta de Barcelona ha perdut l'oportunitat de fabricar un nou turisme de la multinacional a partir de 2014, tot i la insistència de Govern i sindicats a reobrir les negociacions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1