Ahir a les 10:12h.

37 comentaris

1160 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

Bárcenas hauria pagat 36.000 euros a Libertad Digital

Losantos afirma no haver "rebut ni un euro del PP"

Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu
Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu
Jiménez Losantos, en una foto d'arxiu

El periodista Federico Jiménez Losantos ha assegurat que "no hem rebut ni un euro del PP" tot i que l'empresa Libertad Digital, que presideix, apareix en els comptes ocults de l'extresorer, Luis Bárcenas.

El País parla de "dues aportacions al portal d'Internet Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos, per un total de 36.100 euros el desembre de 2004". Durant el seu programa en esRadio també ha indicat que de demostrar-se que algú va agafar cap quantitat de l'extresorer del PP, "el donarem a Càritas".

En concret, El País diu que "la comptabilitat anota pagaments esporàdics sense continuïtat en el temps". I entre ells, curiosament, al costat d'aquest fragment, El País també parla d'"aportacions" a "l'organització basca Basta Ya", amb "una ajuda de 3.005 euros el primer semestre del 2002" i "18.000 euros el 2001 a la vídua d'un regidor del PP assassinat per ETA ".

Només el "2004 hi ha dues possibilitats en què alguna societat on tingués a veure Bárcenas, és possible, o bé participés en una ampliació de capital que va haver aquest any, o bé, aquell va ser un any electoral, i potser, la part - sempre petita part, per descomptat molt inferior a El País o la Ser-, que es puguin haver invertit en anuncis a Libertad Digital, llavors només un diari a Internet, i ens pagaran al desembre, no ho sé", ha matisat.

"Com comprendran vostès per 30.000 euros no vendrem la nostra innocència. Som passerells però no imbècils. Aquí pagaments no, va poder haver-hi inversions o alguna societat deu haver comprat accions, però el portal Libertad Digital no ha rebut de Bárcenas ni un euro".

"Fa un any que en sóc president, he parlat amb el president anterior, Alberto Recarte, i per descomptat nosaltres no hem rebut aquests diners. Si es demostra que va arribar aquests diners i que venia del PP, que venia de comissions, nosaltres ho donaríem als menjadors de Càritas".

Finalment ha deixat clar que, "com a president del Grup el que sí els dic és que primer mai no hem estat en venda, segon per 36.000 euros seria vendre'ns molt barat i tercer, a mi no em consta haver rebut ni un sol euro", ha afegit.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/agjvtek

37 comentaris

#17 Estem fen grans passos per posicionar la marca,, bcn. 31/01/2013 - 17:40

 

Valorar

Positiu Negatiu

"España" en el món. De fet estem batent records mai assolits abans, perquè la marca "E" estigui posicionada en tots els diaris d'Europa i del planeta terra.

6

. .

#15 nomada, barcelona. 31/01/2013 - 14:52

 

Valorar

Positiu Negatiu

pero el dia de la independencia cae en dia loborable o en festivo, me gustaria coger puente con la familia. jajjajjajj in inda ...... jajajajjajj sois pateticos separatistas cobardes.

-8

. .
 
 

#15.1 españolazo de bien, bcn. 31/01/2013 - 15:30

Valorar

Positiu Negatiu

10

. .

Pues como no caiga en el dia de NAvidad `por la tarde ,tu y la familia de CIUTADANS os lo veo crudo ,pq es el unico momento que cierran el ZOO.
A ver si teneis suerte¡¡¡&ie xcl;¡¡¡&iexc l;¡¡¡¡ ¡¡¡ aunque te quedaras sin la cena de los cacauhetes.

#14 Orihuela del tremodal forever, bcn. 31/01/2013 - 14:20

 

Valorar

Positiu Negatiu

Federico,el periodista más independiente de su casa jaaja.jajaja
Estoy seguro que a PIO MOA, Barcenas le compro todas las ediciones de sus libros.
MAYOR OREJA ha declarado '' fue ETA''
ALCARAZ Y DENAES ya han convocado una manifestación civica,habra chinchon gratis para los yayos patrioticos.

6

. .

#13 Fedeguico, bcn. 31/01/2013 - 14:16

 

Valorar

Positiu Negatiu

HO va fer per caritat,per que Federico anés de una vegada per totes al logopeda.El que no diu,i es el mes greu,que va lliurar 3000000 tones de carn greixosa i 30000000000000000000 de tones de mantega al amic Cesar Vidal,per aixó han hagut de reforçar el terra de LD.

5

. .
 
 

#13.2 Fedeguico, bcn. 31/01/2013 - 15:33

Valorar

Positiu Negatiu

4

. .

Venga PEPE,no te mosquees,si ya es de dominio publico que fuiste tu quien compraste la mantequilla para don Cesar,y ahora tienes remordimientos.
Para tu info, lo que se ahorro Barcenas de comprarla en Andorra,se lo quedo él.Y pensar como te la jugaste,para no pasar por la Farga....Pepepepepepepe

 

#13.1 pepe, andorra. 31/01/2013 - 14:21

Valorar

Positiu Negatiu

-6

. .

Muy xisposo, ahora a ver si haces el mismo chiste de Junqueras, q me parece q por eso han reforzado el suelo del parlamento de Cataluña.

#12 Long life Gibraltar (UK), www.gibraltar.gov.gi. 31/01/2013 - 13:52

 

Valorar

Positiu Negatiu

Ei, nois i noies, que el pepe "andorra", del CNI, està de servei!! Contra-comentarà tots els comentaris de totes les notícies de l'e-notícies ell solet. Amb veritats, mitges-veritats o mentides, tant se val. L'ordre és contra-comentar tots els comentaris catalanistes.

11

. .
 
 

#12.3 Long life Gibraltar (UK), www.gibraltar.gov.gi. 31/01/2013 - 23:03

Valorar

Positiu Negatiu

1

. .

pepe, luchador por la libertad? Mffffhuahua! Si el món sencer sap que llibertat i Espanya són antonímies, per molt que a FAES es cogués la consigna de capgirar el mitjó, escampada pel Losantos, l'Antonio Robles, l'Ovejero, DNAES... No us hi escarrasseu, el dia a dia demostra el contrari tossudament.

 

#12.2 Albert, Terrassa. 31/01/2013 - 21:06

Valorar

Positiu Negatiu

1

. .

pepe només s'infiltra qui no pinta res aquí, els de l'ANC són catalans, com el fòrum. i és normal que opinin, no ho fan per estar a sou d'espanya com tu, sinó per pròpia voluntat. Suposo que el teu concepte de "sense ànim de lucre" és el mateix que el del gendre del teu rei.. a robar carteras!

 

#12.1 pepe, andorra. 31/01/2013 - 14:23

Valorar

Positiu Negatiu

-7

. .

Gracias por tu atención, pero si me pagara el CNI no estaría luchando por la libertad con un teclado y q sepas q no tengo nada en contra de los catalanistas, solo de los extremistas, los totalitarios y los ultras, q se cree el infiltrado de la ANC q son todos de su condicion.

 
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Política - Bárcenas hauria pagat 36.000 euros a Libertad Digital

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya