Divendres, 1 de febrer de 2013 | 10:06
Vostè es troba a: Inici > Societat >

   Centenars de persones protesten davant de la seu del PP al crit de "aquest president és un delinqüent"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
   Centenars de persones protesten davant de la seu del PP al crit de "aquest president és un delinqüent"
Societat 01/02/2013 07:21
GENOVA
Centenars de persones es concentraven a les nou de la nit en la intersecció del carrer Gènova amb la plaça Alonso Martínez en protesta per les informacions que apunten a possibles sobresueldos en el Partit Popular, la seu nacional del qual roman des d'una hora i mitja abans fortament custodiada per un cordó policial.
   Un dels crits més repetits pels manifestants ha estat "aquest president és un delinqüent", a més de "lladres" i "la veu del poble no és il·legal". Entre els quals protestaven s'han vist també molts cartells d'afectats per les preferents dels bancs que al·ludia, sobretot, a Bankia. 

   Un fort dispositiu policial desplegat als carrers limítrofs a la seu nacional del PP a Gènova 13 va impedir l'accés a els qui, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, pretenien sumar-se a la protesta per les informacions que apunten a possibles sobresueldos en el partit liderat per Mariano Rajoy. 
 
   A aquesta hora, les tanques policials impedien l'accés a qualsevol persona al carrer Gènova, ja fora des de Colón com des d'Alonso Martínez o altres carrers limítrofs. 
 
   Abans de dos quarts de vuit, mig miler de persones es trobava dins del cordó policial entorn de Gènova 13. El fort cordó policial, compost per més de 15 furgons de la Policia Nacional i un helicòpter que sobrevolava la zona, custodiava la seu del PP i demanava a qualsevol persona que volia accedir que s'identifiqués i, en el cas que digués que era periodista, que mostrés la seva credencial de premsa. 
 
   Passades dos quarts de vuit, la Policia va començar a desallotjar al mig miler de persones que protestava en les rodalies de la seu nacional des de. No obstant això, centenars d'aquests manifestants es van agrupar a la zona de Colón i, sobretot, en la intersecció entre Gènova i la plaça d'Alonso Martínez.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1