Divendres, 1 de febrer de 2013 | 10:05
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Torres-Dulce deixa entreveure que "en breu temps" podria ser imputat Oriol Pujol

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 TRIBUNALS
 Torres-Dulce deixa entreveure que "en breu temps" podria ser imputat Oriol Pujol
Societat 01/02/2013 07:24
Eduardo Torres-Dolç
El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha deixat entreveure que "en breu temps" podria ser imputat el secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Oriol Pujol, d'acord a la investigació realitzada per la Fiscalia Anticorrupció.
   "Hi ha oberta una causa en la qual podria ser imputat el senyor Oriol Pujol pel que fa a una activitat pròpia i concreta, el jutge ens ha demanat un dictamen sobre aquest tema i la Fiscalia d'Anticorrupció es pronunciarà en breu temps", ha dit Torres-Dulce en declaracions a 13TV 

   Tot seguit, el fiscal general de l'Estat s'ha limitat ha mostrar la seva confiança en l'Estat de Dret, incloent els sumaris oberts a Catalunya. 
 
   No obstant això, s'ha referit a les "dues denúncies" que afecten a la família de Jordi Pujol i que van partir de sengles denúncies de l'empresari Javier de la Rosa i d'exparella de l'expresident de la Generalitat. 
 
   "De la denúncia davant un jutjat d'instrucció de Madrid del senyor De la Rosa no s'ha pogut concretar gens en absolut perquè el que va denunciar va ser coaccions o amenaces i això ha de ser investigat a Barcelona", ha comentat. 
 
   "Després hi ha dues insinuacions que ja han estat jutjades o han prescrit", ha continuat Torres-Dolça, que ha qualificat de" molt vaga" la declaració de l'expareja sentimental de Jordi Pujol sobre uns comptes d'aquest a Andorra. "El Ministeri Fiscal va a demanar al jutge Pablo Ruz que oficiï a l'Agència Tributària perquè ens digui què comptes tenia a l'estranger", ha precisat en aquest sentit. 
 
   "No es pot demanar una comissió rogatoria a Andorra perquè ho impedeix la legislació. Volem corroborar aquestes imputacions no gaire concretes que es fan en relació al senyor Jordi Pujol", ha conclòs.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1