Dimarts, 5 de febrer de 2013 | 09:54
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

 Vist per a sentència….!

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Manuel Fernando González
 Vist per a sentència….!
 Manuel Fernando González
05/02/2013 07:08
Quina merda de roda de premsa!. Tres preguntes i un protocol•lari "moltes gràcies" de la senyora Merkel per fer fora als periodistes espanyols que s’han quedat amb les ganes de preguntar-li a Rajoy el que Premier espanyol no els va voler contestar a Madrid. Mai un president del Govern de l’estat havia interpretat de manera tan brillant "La canción del olvido", del mestre Serrano, sense saltar-se una sola nota de tan genial partitura. Vergonyós i, sobretot, decebedor.

I, mentre, la roda de la corrupció continua rodant costa avall per a desesperació de la gent, que ja no entén res de res i, a sobre, ha d'escoltar com un tal Floriano, vicesecretari d'Organització popular, amenaça tothom amb querelles pel penal o pel civil si hi ha algú que s'atreveix a escriure o publicar qualsevol dada comptable sobre el Partit Popular. Una fatxenderia de barriada que esperem que els jutges tallin de soca-rel quan sentin a la banqueta tots els implicats del seu partit en la trama Gürtel, una berganteria que, a mesura que passi el temps, eximirà els "innocents" que, segurament, seran alguns dels empresaris als que es va "sagnar" impiament i enviarà a la presó els polítics i els tresorers que recollien la pasta, perquè així, eternament junts, gaudeixin de les bondats de l'economat de la presó sense indult possible i pecúnia que els auxiliï.

I aquí, en l'oasi català, n'hi ha que no perden el costum de mentir. El nostre col•lega Alfons Quintá explicava, en exclusiva, a El Debat del meu bon amic Paco Moreno, que divendres passat Convergència va reunir "els mitjans afins" per posar a parir als populars per la corrupció, obviant, naturalment, la que suporta la seva embargada seu. No els puc dir res més sobre això, perquè el nostre mitjà és dels que, per "repartir estopa", no està mai en aquests saraus, ni se l'espera. Però, el que sí els puc assegurar és que l'exalcalde de Lloret, Crespo, pel que posa les mans al foc ni més ni menys que el president Mas, és culpable d'una greu equivocació, notícia que puc avançar, fins i tot abans que el jutgin els tribunals per blanqueig de diners.

I ho escric així de clar, perquè, encara que el dirigent de Convergència no hagi cobrat un euro de la Màfia russa, que això ja ho dirà un jutge o jutgessa, exercint com exercia, en aquella època, com a màxima autoritat de Lloret de Mar, cometre la malaptesa inqualificable de ficar en el seu propi poble la Màfia russa, una de les organitzacions més perilloses del món. I això és, es miri com es miri, absolutament inadmissible. I ho és més encara, quan aquest mateix alcalde va tenir a la seva disposició, en aquell mateix instant, els coneixements i l'experiència d'una policia tan qualificada per aquests temes, com ho són els nostres mossos, als quals el senyor Crespo va poder demanar informes sobre el tal Andrei Petrov i els seus companys, que, estic ben segur, que els haurien donat sense que l’ abnegat edil hagués de viatjar a Moscou per assabentar-se com anava la cosa .... "Nostra", sacrificant-se tan generosament pels seus propis conveïns
Com deia Eugenio, en un dels seus celebrats acudits: “Molts russos, a Rússia”. L'amanida russa.... i, per descomptat, ara la Màfia russa, són tòpics fàcilment recognoscibles per la majoria de la gent, menys per al senyor Crespo, que mai va sospitar que els diners per a tant generoses inversions empresarials, seguides d'un inesgotable patrocini esportiu, poguessin procedir de comptes en els paradisos fiscals que posseïa una de les sagues més vomitives de la delinqüència internacional.

No, Crespo no és innocent. És plenament conscient que si la Màfia Russa està a Lloret de Mar, blanquejant tranquil•lament els seus diners, és perquè Ell, en persona, els va obrir de bat a bat les portes d'un dels racons més bells de la nostra Costa Brava. Ara, només falta saber si, a més de tonto, va cobrar per fer-se’n. I això ja ens ho dirà qui té a les seves mans emetre una sentència concloent i poder dir, després d’una fatigosa Instrucció, allò tan solemne de: Vist per a sentència!.

Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1