Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 07 de Febrer de 2013
Política
06/02/2013
Independència
‘Estelada, on vas?’, nova iniciativa de l’ANC
La delegació de l’Assemblea a Cardedeu obre un web on recull estelades ubicades arreu del país
Manel Bosch
La delegació de l’Assemblea Nacional Catalana a Cardedeu ha obert un web on recull estelades ubicades arreu del país. Sota el títol ‘Estelada, on vas?’ la iniciativa aprofita l’eslògan de la popular campanya publicitària sobre reciclatge ‘Envàs on vas’.

Els promotors de la pàgina hi adjunten un llistat fotogràfic d’una trentena d'estelades situades en espais públics d’arreu del territori. Amb aquesta iniciativa es vol palesar la presència i popularitat de l’estendard independentista, a banda de suggerir ubicacions per definir on col•locar aquesta bandera en el cas de Cardedeu.

L’Ajuntament del municipi ha aprovat recentment que l’estelada onegi en algun punt del seu terme municipal. L’agrupació de l’Assemblea a Cardedeu està recaptant diners finançar-ne la instal·lació definitiva.
estelada on vas cardedeu
Fotomuntatge d'una estelada hissada davant l'Ajuntament de Cardedeu
(1 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Narcís
07/02/2013 00:32
La idea és bona que no pas el títol ( sembla venir d'aquell ' Dónde vas, triste de tí?)! PD: n'hagués estat millor titular-ho ' on ets ?'.. pel joc literari de la te i l'essa així com de sa instal•lació física! Nota: a més, no se’n va a cap lloc .. fa que Catalunya/ nosaltres ens n’anem! Anotació al marge: també hagués estat bé ‘ estelada, empenta’ns del tot ‘!
S'està parlant...
La situació al PP
Enquesta
Creus que és bo que Extremadura pagui 7.500€ als aturats que es posin a treballar?
Creus que és bo que Extremadura pagui 7.500€ als aturats que es posin a treballar?
6 %
4 %
90 %
49 vots
Carme: Qui riu últim riu millor! Marxem ja i veurem qui riurà....
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida