Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 07 de Febrer de 2013
Política
08:56
06/02/2013
ERC
Rovira lloa l’actitud de Mas respecte la corrupció
"Tenim un govern que pren la iniciativa i altres governs que neguen la realitat", diu la portaveu d’Esquerra
Maria Coll
La portaveu d’Esquerra, Marta Rovira, a la vigilia de la reunió per a la regeneració democràtica convocada pel president de la Generalitat, Artur Mas, ha lloat l’actitud d’aquest respecte els casos de corrupció en comparativa amb el comportament adoptat pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy: "Tenim un govern que pren la iniciativa i altres governs que neguen la realitat", ha declarat Rovira en el programa “Al cap del dia” de La Xarxa.

Rovira, avalant la teoria de secretari general de CDC, Oriol Pujol, també ha assegurat en aquest programa que s’ha “de ser intransigents amb les persones que intentin utilitzar els casos de corrupció per entorpir el procés sobiranista". Sobre aquest cas, però, la portaveu dels republicans no ha volgut donar consells a la federació, però si ha deixat clar que “si Oriol Pujol fos militant d’ERC, el partit prendria les seves respectives accions".

I després que la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, hagi anunciat que s'accelerà la llei de transparència i la llei electoral, Rovira s’ha mostrat convençuda que la “llei de transparència és una eina cabdal i es pot aprovar des de la dilació si els partits volen”.

Finalment, respecte el paper d’Esquerra com a principal soci del Govern, Rovira ha insistit que la voluntat d’Esquerra no és fer “oposició per oposició” sinó “encaminar el país”. "Pel carrer hi ha moltíssima gent que ens demana que no els fallem i això ens dóna força", ha declarat. I ha insistit que en aquest moment “tan difícil” Esquerra s’ha d’entendre “tant amb el Govern com amb les atres forces d’esquerra”.
Marta Rovira
Marta Rovira, portaveu d'ERC.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
S'està parlant...
La situació al PP
Enquesta
Creus que és bo que Extremadura pagui 7.500€ als aturats que es posin a treballar?
Creus que és bo que Extremadura pagui 7.500€ als aturats que es posin a treballar?
6 %
4 %
90 %
49 vots
Carme: Qui riu últim riu millor! Marxem ja i veurem qui riurà....
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida