Divendres, 8 de febrer de 2013 | 09:42
Vostè es troba a: Inici > Política >

 CiU de Sabadell   també  participarà en la moció de censura si el PSC no aparta als imputats

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 CiU de Sabadell   també  participarà en la moció de censura si el PSC no aparta als imputats
Política 08/02/2013 07:16
Carles Rossinyol i Vidal
El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Sabadell (Barcelona) ha assegurat que se sumarà a la moció de censura contra l'alcalde, Manuel Busts, si l'equip de govern del PSC "no pren mesures per restablir el funcionament normal" del consistori, afectat pel cas 'Mercuri'.
El portaveu local de la federació nacionalista, Carles Rossinyol,  demana que s'apartin  als càrrecs imputats en el cas 'Mercuri' de les seves responsabilitats i restablir la confiança, amb la qual no compte, ha dit, el PSC.

 "Els qui prenguin les decisions a l'Ajuntament no poden ser els imputats", ha afirmat Rossinyol, qui dubta que l'alcalde i el seu equip de govern prenguin aquesta decisió vesteixi la seva actitud davant les peticions de l'oposició, que han aprovat en el ple diverses mocions per instar el cessament i dimissió dels imputats.
 
Per això, Rossinyol ha lamentat la tornada de Busts a l'Alcaldia, del com ha dit, respon a interessos personals i no als de la ciutat, malgrat el "col·lapse" que viu el municipi.

No obstant això, el portaveu de CiU creu necessari abans de presentar la moció de censura conèixer la part del sumari que encara no s'ha fet pública per veure què decisions pren l'equip de govern liderat per Busts, que compta amb 13 dels 27 regidors.
 
Així mateix, Rossinyol ha recordat que consensuar una moció de censura entre els cinc partits de l'oposició és "difícil però possible", una opció que ja compta amb el suport d'ICV, Entesa per Sabadell i EUiA i que requereix també del PP per poder prosperar.
 
"L'única justificació per promoure una moció de censura és que sigui millor un pentapartido que el govern que hi ha ara", ha afirmat Rossinyol.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1