Divendres, 8 de febrer de 2013 | 09:52
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

 Inacceptable!

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Josep Pons
 Inacceptable!
 Josep Pons
05/02/2013 10:55
No estic en absolut d'acord amb la política de posar l'altra galta davant els abusos, agressions, provocacions, campanyes de descrèdit, pressions arbitrals i formes dels jugadors del Madrid capitanejats pel rei del conflicte, la provocació i el futbol destructiu, Mourinho.

No tot val per no perdre, és evident que jugant al futbol net no hi ha color, aquest barça és infinitament superior, com diu Mou als seus “si els deixeu jugar us fiquen 6 i us posen en evidència"

La imatge que ofereix el Madrid de Mou no esta a l'alçada de l’historial i prestigi del club blanc, res a veure amb el de  Di Stefano, Puskas, Gento ,la Quinta del Buitre o el de Zidane. No entenc com Florentino a atorgat tot el poder a un home que ell mateix diu que no li agrada veure's en tv, per les seves pròpies formes i que la seva mateixa dona li retreu.

Pèssim model per a les noves generacions i res a veure amb el model Barça, espectacle, resultats i fair play.
Els arbitres cedeixen davant el temor de l'enorme pressió mediàtica centralista i permeten tot tipus de faltes reiterades i agressions que impossibiliten desenvolupar l'enorme joc creatiu dels blaugrana.

Solament falten les campanyes mediàtiques intentant distorsionar la realitat i que pretenen desacreditar a Messi, quina poca vergonya! quanta manipulació! No, tot no val! Però no obstant això són molts i alguns amb poder, els que la veritat no els importa en absolut, jo de moment he pres una decisió, no veure cap clàssic més arbitrat per un arbitre d'aquí, la segona part ja no vaig poder suportar el cúmul d'agressions, provocacions i faltes, després dels arbitratges de Undiano, Muñiz i Clos Gómez ja no aguanto més, solament veuré els del Camp Nou, encara que tampoc existeix la mínima garantia d'imparcialitat.

Però repeteixo, la junta del barça ha de dir prou! I exigir mes justícia, en cas contrari, ja ho veiem, cor..........i apallissats!

Josep Pons
Assessor d´imatge
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1