Divendres, 8 de febrer de 2013 | 09:50
Vostè es troba a: Inici > Economia >

“La Caixa” va concedir 21.054 crèdits ICO a autònoms, pimes i empreses al 2012 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
“La Caixa” va concedir 21.054 crèdits ICO a autònoms, pimes i empreses al 2012
 
Economia 07/02/2013 14:30
euros
 Durant l'últim exercici, l'entitat ha reforçat especialment el finançament ICO a professionals autònoms i petites empreses. De fet, el 88% de les operacions correspon a imports inferiors als 500.000 euros, degut a que el perfil majoritari dels beneficiaris de fons ICO gestionats per “la Caixa” són autònoms i pimes.
 
L'import mitjà per operació ha estat de 45.000 euros. “La Caixa” ha potenciat en especial la Línia ICO per a emprenedors, de la qual ha gestionat el 26,4% del volum total del mercat.

Aquesta aposta per la petita empresa ha fet possible que l’entitat pugui créixer en quota de mercat en totes les Línies ICO. “la Caixa” ha invertit 515 milions d'euros en les línies dirigides a finançar la inversió en nous actius i la internacionalització de les empreses, mentre que altres 429 milions d'euros s'han destinat a les línies de liquiditat.
 
L'entitat ja té disponibles les noves Línies ICO 2013, amb les quals autònoms i empreses poden finançar projectes d'inversió i necessitats de liquiditat.
 
“La Caixa”, l'entitat financera líder en el sector d'autònoms
 
Actualment, “la Caixa” és l'entitat líder en el sector d'autònoms, amb una quota de penetració del 25,6%. La xarxa comercial de “la Caixa”, la més extensa d'Espanya, amb més de 6.000 oficines, disposa d'un equip de gestors especialitzats en el suport a professionals autònoms, emprenedors i petites i mitjanes empreses.
 
Igualment, “la Caixa” compta amb una xarxa de centres d'empreses, amb un equip d'experts en oferir solucions financeres a mida de cada negoci, amb productes i serveis innovadors.
 
Aquesta aposta per un model d'atenció especialitzat per a cada col•lectiu ha permès reforçar l'entitat en el negoci d'empreses i enfortir la seva posició en factoring, confirming i comerç exterior. “la Caixa” dóna servei a més de 300.000 empreses.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1