Terminis ampliació i anul·lació de matrícula (2n semestre curs 2012-2013)

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

ALUMNES DE Diplomatura BiD, Grau ID, Grau CAV, Màster GCD i Màster BCP

De cara al segon semestre del curs 2012-2013 s'obren el següents períodes per sol·licitar l'ampliació de matrícula, l'anul·lació d'assignatures o el canvi de grup:

 

  • Ampliació de matrícula: Del 4 al 15 de febrer*. Els alumnes de Grau ho podran fer per Internet (Món UB/Estudiants-Automatrícula).
  • Anul·lació d'assignatures de 2n semestre per interès personal: Fins al 2 d'abril**. Els alumnes de Grau ho podran fer per Internet (Món UB/Estudiants -Automatrícula) fins al 15 de febrer.
  • Sol·licitud excepcional de canvi de grup per motius laborals documentats (Diplomatura BiD i Grau ID): Del 4 al 15 de febrer.

 

* Els alumnes de Grau podran ampliar la matrícula si ho permet la modalitat escollida d’acord amb la Normativa de permanència. Els estudiants abonaran per aquesta ampliació el preu per la gestió de l'expedient acadèmic previst al Decret de preus de la Generalitat de Catalunya.

** Els alumnes de Grau podran anul·lar assignatures per interès personal si ho permet la modalitat escollida d’acord amb la Normativa de permanència. Caldrà haver abonat l'import total de la matrícula prèviament a sol·licitar l'anul·lació i no es retornarà l'import abonat de l'assignatura a anul·lar.

Disposeu de més informació, així com dels impresos de sol·licitud en el següent enllaç: http://www.ub.edu/biblio/tramits-academics/tramits-academics/3-35.html.

Així mateix, podeu consultar la normativa acadèmica de la UB respecte als supòsits d'ampliació i anul·lació de matrícula des de l'enllaç: http://www.ub.edu/acad/noracad/matricula/welcome.html#TITOL_III.


© Universitat de Barcelona Edició: Facultat de Biblioteconomia i Documentació