Dimarts, 12 de febrer de 2013 | 11:01
Vostè es troba a: Inici > Política >

  Beatriz Talegón avergonya al socialisme mundial: "Què estem demanant des d'un hotel de cinc estels?"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
  Beatriz Talegón avergonya al socialisme mundial: "Què estem demanant des d'un hotel de cinc estels?"
11/02/2013 17:45
Aquesta va ser la frase que Beatriz Talegón, de la Unió Internacional de Joventuts Socialistes, els va etzibar als presents en l'última reunió de la Internacional Socialista celebrada la setmana passada a Portugal.  Membre de les joventuts socialistes que pensen que cal "dir el que es fa i fer el que es diu" i ha acusat als socialistes més majors de ser els responsables de la greu situació actual, mentre estaven reunits en un hotel de cinc estels a Cascais per celebrar la trobada del Consell de la Internacional Socialista.
Entre altres coasa Talegón va dir: "em sorprèn molt com pretenem remoure la revolució des d'un hotel de cinc estels a Cascais, arribant en cotxes de luxe. Em pregunto de debò si nosaltres podem donar-li als ciutadans una resposta quan vosaltres, líders polítics, els dieu que els enteneu, que sofriu perquè som socialistes. De debò sentim aquest dolor aquí dins?, de debò podem entendre el que estem demanant al món des d'un hotel de cinc estels?"
 
Afegint posteriorment "desgraciadament, no hem estat els socialistes del món els que hem animat a la gent a sortir al carrer ni a mobilitzar-se, i el que hauria de doldre-nos és que ells estan demanant democràcia, estan demanant llibertat, estan demanant fraternitat, estan demanant una educació pública, una sanitat pública i nosaltres no estem aquí".
 
Per continuar amb un contundent: "vosaltres, capdavanters, mal anomenats capdavanters perquè sou els responsables del que està passant. Després us omplireu la boca en els vostres discursos parlant de la desocupació juvenil, que us preocupen molt els joves: no us preocupem en absolut perquè ens teniu aquí i ni tan sols veniu a preguntar-nos quin és el nostre punt de vista".
 
Per concloure amb un "tenim molt a dir perquè a la gent li interessa saber què pensen els joves, perquè som nosaltres els que estem pagant les conseqüències de la vostra acció o de la vostra falta d'acció".
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1