LA TERCERA TAULA DE FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ ABORDARÀ COM TREURE PROFIT DE LES APLICACIONS MÒBILS PER LA PRESERVACIÓ DEL MEDI AMBIENT.
 
LA TAULA TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 8 DE JUNY EN EL MARC DE LA FIRA ECO-SÍ DE GIRONA. El Centre per la Sostenibilitat Territorial organitzarà la tercera taula de formació en comunicació per tal d´aprofundir en la GEOLOCALITZACIÓ I LES APLICACIONS MÒBILS en el marc de la Fira Eco- Sí, que tindrà lloc del 8 al 10 de juny a Girona (www.firagirona.com/2012/ecosi). En la taula es pretén conèixer en detall el món de les aplicacions mòbils altrament conegudes com apps, i com ens poden ser útils en la nostra entitat o institució per tal d´assolir els nostres objectius de conservació. La taula a banda d´una part teòrica tindrà una part de demostració pràctica per tal que els participants puguin fer ús d´aquestes eines en el seu àmbit d´actuació segons els seus interessos i necessitats. Per exemple per tal de saber com un espai protegit pot fer difusió dels seus punts d´interès o bé una empresa de productes ecològics pot promocionar els seus productes, o bé on tenim el productor ecològic o la cooperativa de consum més propera etc.

La taula va dirigida a tècnics d´ajuntaments, d´entitats medioambientals, empresaris que vulguin promocionar els seus productes ecològics o bé qualsevol persona interessada en treure profit de les eines 2.0 pel seu dia a dia.

L´acte es realitzarà el divendres 8 de juny a la Sala 3 de la Fira Eco-Sí de Girona (Passeig de la Devesa 34-36) de cinc a vuit del vespre. La taula, eminentment pràctica serà conduïda per JORDI GASAU (http://lafactogirona.com/) que treballa en temes de comunicació i és expert en aplicacions mòbils. L´associació de naturalistes de Girona (ANG) i Limnos del Pla de l´Estany seran les entitats coorganitzadores d´aquesta taula.

Aquesta és la tercera taula territorial organitzada de les sis que estan programades. Les taules es van iniciar a l´abril i finalitzaran a l´octubre d´aquest any i estan organitzades pel CST junt amb altres entitats del territori català i estan dins el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat.

La inscripció prèvia és gratuïta i OBLIGATÒRIA ja que les places són limitades. Tindran preferència les persones vinculades a entitats ambientals i caldrà que portin un portàtil per poder realitzar la part pràctica. Per inscripcions i informació de les taules de formació en comunicació podeu adreçar-vos a:

cst@centresostenibilitat.cat o al telèfon 622230655.

MÉS INFORMACIÓ:

Tura Puntí Casadellà
Centre per a la Sostenibilitat Territorial
M. 622230655
cst@centresostenibilitat.cat