Figueres acollirà la cinquena taula territorial de formació en comunicació el divendres 21 de setembre
 
“Eines bàsiques de comunicació” és el tema de la propera taula de comunicació per entitats.
El Centre per la Sostenibilitat Territorial organitzarà la cinquena taula de formació en comunicació a Figueres. Aquest esdeveniment està adreçat a persones que formin part d’entitats i  que vulguin obrir la mirada i reflexionar sobre quines són les eines que tenim per comunicar, quines són les més útils, com ser més eficients amb pocs recursos utilitzant eines creatives per arribar al nostre públic i sobretot que no es quedin indiferents! Com crear i reinventar-nos comunicant!! Com comuniquem? Cal canviar quelcom? Ens actualitzem? El conductor de la taula serà Llorenç Planagumà, geòleg i comunicador ambiental, responsable de comunicació de TOSCA, coordinador del CST i especialitzat en la divulgació de la geologia.

L’acte es realitzarà el divendres 21 de setembre de 17 a 20 del vespre a la sala d’actes de la biblioteca municipal de Figueres (Plaça del Sol, 11).  L’IAEDEN (Institució Altempordanesa per l’Estudi i Defensa de la Natura) i l’ANG  (Associació de Naturalistes de Girona) seran les entitats coorganitzadores de l’esdeveniment.

La inscripció prèvia és gratuïta i obligatòria ja que les places són limitades. Tindran preferència les persones vinculades a entitats ambientals. Per inscripcions i informació de les taules de formació en comunicació podeu adreçar-vos a: cst@centresostenibilitat.cat.

Les taules territorials de formació en comunicació es van iniciar a l’abril i finalitzaran l’octubre d’aquest any, estan organitzades pel CST junt amb altres entitats del territori català i estan dins el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat.  

Més informació:
Tura Puntí Casadellà
Centre per a la Sostenibilitat Territorial
M. 622230655
cst@centresostenibilitat.cat
www.centresostenibilitat.cat