L’Ateneu Naturalista de Girona i l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) presenten una moció per la defensa del cabal del Ter
 
Nota de premsa 13-09-2012 Les dues entitats ecologistes gironines participaran al proper ple de Girona per tal de defensar la moció en defensa del cabal del Ter que la plataforma ecologista “Aigua és Vida” ha fet arribar a tots els ajuntaments de la conca.

Les dues entitats defensen en el text la necessitat de garantir el compliment del cabal del Ter, que amb la privatització d’Aigües del Ter Llobregat s’enfronta a un nou obstacle per a la normalització de la seva situació.

Tant l’Ateneu com l’ANG es refermen en la necessitat que l’aigua del Ter no esdevingui “moneda de canvi polític” i per aquesta raó valoren molt positivament el fet de poder presentar i defensar directament la moció en el ple de Girona, i alenten als representants polítics en el consistori a defensar de manera unànime més enllà dels interessos partidistes l’aigua del major riu de Girona, tant pel que fa als seu valor ambientals com també socioeconòmic. Per això ambdues entitats confien que la moció rebrà el vot favorable de totes les formacions polítiques en el ple.