Dissabte, 16 de febrer de 2013 | 10:00
Vostè es troba a: Inici > Política >

 El Prat de Llobregat deixarà d'operar amb bancs que promoguin desnonaments

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 El Prat de Llobregat deixarà d'operar amb bancs que promoguin desnonaments
Política 29/01/2013 07:10
Sense títol
  L'Ajuntament del Prat de Llobregat deixarà d'operar amb les entitats bancàries que promoguin el desnonament de la residència habitual de persones empadronades al municipi, i ordenarà a la Policia Local i a la resta de serveis municipals que no donin suport a la policia judicial en el desallotjament dels qui no poden pagar la seva hipoteca.
 
  Segons han informat aquest dilluns fonts municipals, el ple del consistori ha aprovat una moció amb els vots a favor d'ICV-EUiA, PSC i CiU i el vot contrari del PP, perquè l'Ajuntament retiri els fons dels bancs que desnonin veïns de la ciutat.
 
   El consistori també sol·licita als jutjats de la ciutat que facin arribar mensualment als serveis socials municipals una relació dels processos judicials que podrien finalitzar amb el desnonament de les persones demandades.
 
   L'Oficina Municipal d'Habitatge assessorarà els afectats, i el seu servei d'intermediació hipotecària ha tramitat 59 casos l'últim any, i va arribar a solucions satisfactòries moltes vegades mitjançant la dació en pagament de l'habitatge o la modificació de les quotes del préstec.
 
   El Prat va patir 65 execucions hipotecàries el 2012, de les quals 14 van acabar amb el desallotjament de l'habitatge, mentre que es van executar 35 dels 92 desnonaments per impagament del lloguer.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1