Dissabte, 16 de febrer de 2013 | 09:56
Vostè es troba a: Inici > RSC >

 L'Obra Social La Caixa destina més de 16 milions a convocatòries d'ajudes socials aquest any

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 RSC
 L'Obra Social La Caixa destina més de 16 milions a convocatòries d'ajudes socials aquest any
RSC 15/02/2013 14:08
obra social la caixa
L'Obra Social La Caixa ha obert el termini de presentació de projectes a set convocatòries d'ajudes socials per 2013, les dotacions de les quals ascendeixen a més de 16 milions d'euros, destinats especialment a aquelles entitats sense ànim de lucre que lluitin per millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables.
Segons ha informat aquest divendres l'Obra Social La Caixa en un comunicat, com a novetat aquest any hi haurà una convocatòria d'ajudes per a habitatges temporals d'inclusió social amb l'objectiu de promoure projectes que facilitin l'accés a un habitatge als col·lectius més castigats per la crisi. 

La inserció sociolaboral també serà objecte d'una convocatòria d'ajudes, tenint en compte l'augment de l'atur i de famílies que han esgotat totes les prestacions i ja no compten amb cap ingrés.
 
Acció Social i Interculturalitat són aquest any objecte d'una sola convocatòria per unir i reforçar les seves línies d'actuació, centrades a fomentar la implicació de la comunitat educativa per promoure l'èxit escolar, possibilitar la convivència ciutadana intercultural i fomentar l'educació en valors i la participació social. 
 
En relació als criteris de valoració dels projectes presentats, l'edició d'aquest any prestarà especial consideració a la promoció del voluntariat i a la complementarietat entre entitats, agents socials i administracions públiques que decideixin col·laborar en un mateix territori
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1