Dilluns, 18 de febrer de 2013 | 10:30
Vostè es troba a: Inici > Política >

Las Vegas Sands, després de triar a Alcorcón, aportarà 2.700 milions de recursos propis

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
EUROVEGAS
Las Vegas Sands, després de triar a Alcorcón, aportarà 2.700 milions de recursos propis
Política 08/02/2013 16:05
El conseller delegat de Las Vegas Sands, Michael Leven, ha concretat que la companyia capitaneada per Sheldon Adelson aportarà sobre 2.700 milions d'euros (3.600 milions de dòlars) en la primera fase del macroprojecte en Alcorcón i que la resta fins a cobrir els 6.000 milions d'euros necessaris en aquesta primera etapa seran sol·licitats als bancs a partir de 2014.
Es treballarà amb bancs de tot el món, com ha destacat una responsable de la companyia després de la roda de premsa en la qual Leven i el president de la Comunitat, Ignacio González, han confirmat que Alcorcón és la ubicació final d'Eurovegas. 

El cap de l'Executiu autonòmic ha agraït durant la seva intervenció el compromís de Las Vegas Sands d'aportar el 35 per cent del capital necessari, amb els seus propis recursos, per al projecte.

Leven ha volgut deixar clara la capacitat financera de l'empresa. "Sí, tenim els diners. És una companyia amb un gran flux de caixa. No hi ha dubte dels diners", ha assegurat, per recordar que tot el projecte suposarà una inversió de 18.000 milions d'euros.

També ha concretat que Eurovegas estarà completament finalitzat dins de "15 o 18 anys". "El somni de Sheldon Adelson és acabar les fases abans d'arribar als seus cent anys, la qual cosa serà dins de 21", ha bromejat Leven. La pedra inicial de la primera fase s'espera col·locar a la fi d'aquest any mentre que aquesta etapa estaria conclosa en 2017.

ES PERMETRÀ FUMAR

El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, també ha avançat que, encara que és una qüestió que està encara tractant el Govern central, es va a modificar la Llei per permetre fumar en els casinos d'Eurovegas, on estarà prohibida l'entrada de menors.

"L'assumpte del tabac correspon al Govern i en aquests moments està tractant (el tema) i es resoldrà en els propers mesos", ha dit González, qui ha explicat que es va a fer "la modificació normativa que permeti adaptar el projecte d'aquests centres a aquesta possibilitat restringida de fumar".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1