Dimarts, 19 de febrer de 2013 | 09:59
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Una televisió a Madrid crema una estelada en directe

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
COMUNICACIÓ
Una televisió a Madrid crema una estelada en directe
18/02/2013 10:08
El director d'Alerta Digital, Armando Robles, va protagonitzar una enorme polèmica en la televisió d'aquest mitjà en cremar una estelada en directe durant un programa.
Robles es trobava en conversa telefònica amb l'empresari català Gerard Bellalta, moment en el qual va agafar per sorpresa una bandera 'estelada' plastificada.
 
"Què és això Gerard?", va preguntar amb certa sorna. "Saps quina és la seva millor destinació?", va qüestionar, davant el que el seu interlocutor va respondre amb un "jo t'ho diria, però estem a la televisió, i tampoc..."
 
"Aquesta, aquesta", va prosseguir Robles, mentre agafava un encenedor i calava foc a la bandera. "Aquesta és la millor destinació de les 'estelades'. Purificar-les amb el foc i promovent gestos i iniciatives que promoguin el que millor els uneix, i no posin l'accent en tot allò que ens diferencia i ens separa", va prosseguir.
 
El tertulià es va justificar posteriorment dient que "he cremat públicament una estelada testimoniant d'aquesta forma el meu rebuig i reprovació cap a aquest sector de la societat catalana, representat per partits com Convergència, com Esquerra o la CUP, que estan conduint als catalans a una situació de conflicte civil".
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1