Dissabte, 23 de febrer de 2013 | 09:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

 El director de Mètodo 3 assegura que no acusa a Camacho i que no la coneix 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
 El director de Mètodo 3 assegura que no acusa a Camacho i que no la coneix
 
Política 22/02/2013 13:15
  El director de Mètode 3, Francisco Marco, ha assegurat aquest divendres que "en cap moment" ha acusat de gens a la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, i que no la coneix ni personal ni professionalment, després que a la seva declaració apuntés a l'entorn de la popular com a responsable de l'encàrrec de l'enregistrament en el restaurant La Camarga.
 
   Marco ha fet aquestes declaracions a través del seu advocat, Álvaro Amigó, després d'haver desconvocat a última hora una atenció als mitjans prevista per al matí d'aquest divendres al Ciutat de la Justícia --on havia d'anar a lliurar el seu passaport-- adduint motius de salut.
 
   El director de Mètode 3 --l'agència que va gravar la conversa entre la líder popular i l'expareja de Jordi Pujol Ferrusola Victoria Álvarez en 2010 en el restaurant La Camarga de Barcelona-- ha defensat la seva "innocència en aquest procés judicial".
 
   Marco ha informat que suspèn temporalment la seva activitat professional, retirant-se de la vida pública, i que, "per recomanació facultativa i per consell del seu lletrat", no va a realitzar cap tipus de declaració pública i es posa a la disposició del jutjat en tot moment.
 
   El dijous, en declarar davant el jutge després de ser detingut, va assegurar que el "entorn" de Camacho va ser qui va demanar a la directora de seguretat de l'empresa de detectius de Barcelona, Elisenda Villena, gravar la trobada que la política va mantenir amb Victoria Álvarez, segons va explicar la seva defensa.
 
   Segons Amigó, aquest suposat entorn va aportar les dades perquè els llavors treballadors de l'agència de detectius Alejandro Borreguero i Julián Peribáñez gravessin l'esmorzar del restaurant el 7 de juliol de 2010 sense saber-ho el propi Marco.
 
   El lletrat assegura que Marco ha dit a la jutge de guàrdia i als dos fiscals anticorrupció que l'agència no va cobrar per aquest treball, que no es va obrir cap expedient pel mateix i que ell es va assabentar per la premsa d'aquests enregistraments.
 
   Després d'assabentar-se d'això, Marco va indagar què havia passat: "Fuentes de Mètodo 3" li van assegurar que va ser l'entorn de Camacho qui va aportar les dades a Villena, qui els va poder prestar els mitjans per a l'enregistrament, sempre segons l'advocat de Marco.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1